Geniet

‘OEHHHH’ ‘AAAHH’ ‘GA DOOR’… Is je bedpartner een volleerde Sharapova en kreunt hij/zij de hele buurt bij elkaar, of blijft het misschien juist muisstil in bed en hoe laat jij eigenlijk merken dat je geniet?

Laten we eerlijk wezen, waar het om draait in bed is toch echt wel “genieten”!! De hamvraag die hierbij hoort is: ‘wat is genieten eigenlijk?’ De één zal zeggen: ‘als ik klaarkom, geniet ik.’ De ander zegt: ‘als mijn partner klaarkomt geniet ik.’ Of misschien ligt de lat wel veel lager en wordt er al genoten als je samen in bed vrijt.

Er is dus geen definitie te verbinden aan genieten. Het is een mening en geen feit. Laten we eerlijk wezen, de één geniet zichtbaar, terwijl de ander misschien niks laat merken. Maar als je eenmaal samen in bed beland, zet dan alles ook opzij. Vergeet je agenda, je boodschappenlijstje, de ruzie op het werk. GENIET. Laat je partner merken dat je het fijn vind, dat hij of zij je weet te bevredigen.

Laat op jouw manier zien dat het gewaardeerd wordt. Of dit nou met/zonder geluid of bewegingen is, maakt niks uit. Zorg ervoor dat je lekker ontspannen bent en laat alle zorgen en problemen buiten de slaapkamerdeur. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, geef dit dan aan, zodat je partner er in ieder geval rekening mee kan houden…

Want eerlijk is eerlijk: genieten is een van de belangrijkste basisvoorwaarden voor een heerlijk bedavontuur. Veel plezier!!! 

Willie.nl
Voor 20:00 besteld, morgen discreet geleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *