FHM Vibreert de pan uit en test de We-Vibe 4 Plus

Chris en de We-Vibe 4 PlusIn mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf
ondergedompeld in de wereld van de sextoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. Na mijn debuut en deel twee gaan we in editie numero tres van de sextoysrecensies aan de slag met de onvolprezen We-Vibe 4 Plus.

Wat: De We-Vibe 4 Plus De We-Vibe 4 Plus. Als dit in de reclamefolder van de rode elektronicagigant als nieuwe multifunctionele stofzuiger zou worden aangeprezen dan zou je het ook geloven, maar het is toch echt een spannende accessoire voor tussen de lakens. De WeVibe is een begrip in de ervaren slaapkamers van ’t erotische landschap. Daarbij zijn we nu aanbeland bij de vierde generatie. De toy valt in de categorie partner vibrators. Plezier voor twee. Jottem! Daarbij worden haar clitoris en haar g-spot verwent met sprankelende vibraties. Dat niet alleen, want tijdens een batspartij wordt ook jouw schacht gestimuleerd met fijne trillingen. Dat klinkt alvast aangenaam.

Prijs: €89,95,-

Eerste indruk: ‘Pleasure for two’, roept de verpakking ons tegemoet. Hell yeah. Hartstikke gezellig en sociaal, die We-Vibe. Omdat wij de vervelendste niet zijn en bovendien wel in zijn voor een portie gezelligheid bellen we wederom madame le scharrel op die met plezier als proefpersoon op komt draven. Op de doos zien we dat de We-Vibe roze van kleur is en dat er een afstandsbediening bij zit. Bovendien staat er iets over een app. Oké, een sextoy die je zowel kan bedienen met een afstandsbediening als een app. Dit kan wel eens lachen worden!

Look & feel: Uit de doos dat ding. Wat opvalt is dat ‘ie best wel klein is, ongeveer zo groot als een middelbare wijsvinger. We zien dat de We-Vibe twee uiteinden heeft die allebei over een vibratiemotor beschikken. Hierdoor blijft ‘ie beter op z’n plek zitten en is ‘ie gemakkelijker in te brengen, aldus de bijsluiter. Verder voelt ‘ie bijzonder zacht aan. Hij voelt een beetje als een mix van kneedgum en dolfijn. Heb je wel eens een dolfijn geaaid? Moet je ‘ns doen. Die vissen hebben een zeer behaaglijke huid. Superlieve zeedieren bovendien. Afijn, de We-Vibe voelt dus hartstikke lekker aan. Dat punt heeft ‘ie alvast gewonnen. Die zachtheid heeft het mede te danken aan het feit dat ‘ie naadloos is. Dat je het maar effe weet. Madame: ‘Hij is klein, compact en ziet er interessant uit. Hij is vooral heel zacht. And that’s a good thing. Ik ben heel benieuwd wat het straks met me doet.’ Nou, anders wij wel.

Gebruiksvriendelijkheid: Met de gebruiksaanwijzing in de hand gaan we op erotische verkenningstocht. Kleine domper is als we ontdekken dat je de We-Vibe eerst vier uur in de USB-oplader moet hangen. Dat is best een turn-off als je ‘m uit de doos haalt en zin hebt om ‘m onmiddellijk uit te testen met een stevig potje rampetampen. Maar daarna wordt je geduld als het goed is flink beloond met een daverend stukje oorgasme. Na pizza te hebben gebeld, opgegeten en Django Unchained te hebben gezien is de vibo voor twee volledig opgeladen en kunnen we ‘m eindelijk gaan gebruiken. De vibo heeft zoals gezegd twee uiteindes, het onderste lepelvormige uiteinde is de G-spotstimulator, de bovenste zorgt voor de immer onmisbare clitorisstimulans. Beetje glijmiddel op de G-spotstimulator en floeps, de We-Vibe glijdt zeer soepeltjes rechstreeks de flamoes in. Wel blijkt dat ‘ie niet echt lekker wandelt. Je kunt ‘m dus wel meenemen naar een etentje of de verjaardag van Oom Frits, maar denk goed na over het inbrengmomentje. Je neefjes & nichtjes zullen toch raar staan te kijken als er opeens een paarse We-Vibe in het bakje cashewnoten wordt gekatapulteert. De bioscoop lijkt ons een geschiktere optie. Goed, we hebben dus een afstandsbediening en een app. Eerst maar eens de oldskool afstandsbediening uitproberen. Die is heel simpel. Knopje omhoog is intensiteit omhoog dus veel tril, knopje naar beneden is intensiteit omlaag dus minder tril. Met de knopjes opzij kun je de standen veranderen. Een kind kan de was doen.

Plezierfactor: 8/10
We zitten allebei op de bank. Zij heeft de We-Vibe in. Ik heb de afstandsbediening in handen. Met de zapper heeft de We-Vibe 4 Plus in totaal 5 trilvariaties en tien trilsterktes. Dat varieert van standje telefoontril tot standje aardbeving. ‘Jeuzes, kan die niet wat zachter? Dit is wel heel heftig om mee te beginnen’, deelt mevrouw proefpersoon ons mede. Een duivels glimlachje krult rond onze mondhoeken. Haha, wat is dit genieten. Ook voor haar, want vrij rap ontsnappen er boeiende klanken uit haar keel. Als professioneel testpanel leggen we de afstandsbediening aan de kant en gaan we over op de app. Met de app heb je nog eens vijf extra vibratiepatronen waaruit je kunt kiezen. Dat gaat van de ‘cha-Cha-Cha’ tot ‘Eb en Vloed’. Mevrouw gaat vooral heel lekker op standje ‘Pulserend’ in versnelling 4.

Madame: ‘Poeh, dit is wel echt heel chill zeg. Ik vind het vooral nice dat zowel mijn clit als m’n G-spot de hele tijd worden gestimuleerd. En ik vind het een geile gedachte dat jij de macht hebt over welk patroon en de sterkte van de vibratie.’ Mevrouw kwam dan ook vrij rapido in orgasmische sferen. De temperatuur is inmiddels gestegen naar subtropische temperaturen in huize FHM en wij zijn wel benieuwd naar hoe die het doet tijdens de coïtus. Wel, uitstekend. We raden dan wel de afstandsbediening aan, want om tijdens het ketsen met je telefoon in je hand te zitten is niet echt supersexy. Onhandig ook. Als je eenmaal bezig bent is het voor je eigen pielemuis een aangename verrassing. Alsof haar punani opeens over een trilfunctie beschikt. Het is niet zo dat je linea recta de hele gang vol ejaculeert, maar het is een prettig gevoel. Wel moet je even de juiste hoek zien te vinden, maar dat moet je normaliter ook. Het plezier voor de man zit ‘m vooral in de app en de afstandsbediening. De macht op afstand. Voor haar in het genot. Maar laten we eerlijk zijn, het leukste van seks is toch om haar te laten genieten? Dat kan meer dan uitstekend met de We-Vibe 4 Plus. Zodoende komen mevrouw en ondergetekende gezamenlijk tot een 8 als eindcijfer.

1-ster-klein1-ster-klein1-ster-klein1-ster-kleinlege-ster

We-Vibe 4 Plus in huis halen? Op dit moment is ‘tie afgeprijsd van €158 euro naar €89,95, dus verkrijgbaar met 43% korting. Bestel ‘m snel bij Willie.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *