Algemeen

FHM test de Womanizer

In mijn rijkelijke FHM-leven heb ik al veel dingen mogen testen. Van het land Noorwegen tot een dikke koptelefoon en van blikken erwtensoep tot een BMW i8. Maar nog nooit heb ik mijzelf ondergedompeld in de wereld van de sextoys. Ook privé is dit speeltuig voor volwassenen nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. Maar het is er in tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen gewoon nog nooit van gekomen. Tot nu. Na mijn debuut als seksspleetjesrecensent gaan we verder met deel numero dos: de luid bejubelde Womanizer stimulator.

Wat: De Womanizer Stimulator – Special Edition
De Womanizer. De naam heeft het alvast mee. Welke man wil er immers geen Womanizer zijn? Volgens slaapkamerbloggers is dit de ultieme musthave van het moment. Dat belooft alvast veel goeds. Volgens Willie.nl die het apparaat verkoopt is de Womanizer een ‘revolutionaire stimulator die speciaal is ontworpen om de clitoris intens te stimuleren’. En we weten allemaal wat er van intense clitorisstimulatie terecht komt. Veel gehijg, veel gekreun en een stomend hoogtepunt voor mevrouw waar de buren geen brood van lusten.

Eerste indruk: Op de verpakking vieren roze roosjes de boventoon. Als dit een voorbode is op wat het komende halfuur gaat brengen, dan belooft het voor ons een kleurrijke en vreugdevolle periode van de avond te worden. Met ons bedoel ik mijzelf en mevrouw le scharrel de FHM. Want ja, ik kan deze toy natuurlijk niet in m’n eigen uppie testen. Ik heb immers geen clitoris. Madame le scharrel wel. Gelukkig is zij de lulligste niet en wilde ze wel als kreunend voorwerp figureren om zo ‘Your private delight’ (zoals de slogan luidt) naar eer en geweten te beproeven. Verder op de doos de handige waarschuwingstekst ‘Bitte vor Gebrauch das benutzerhandbuch lesen’. De stem van een besnorde Duitse B-pornofilmacteur klimt in ons hoofd, maar meppen we er snel uit. De Womanizer zit handig verpakt in een soort van make-up tasje met rits. Kan naast het spiegeltje, de telefoonoplader en de lippenbalsem zo mee in de handtas van mevrouw. Mocht het er dan per ongeluk uitvallen dan is dit toch wat minder gênant dan als er een een dildo van 33 centimeter uit de tas komt zetten. Pluspuntje. Verder wordt bij het tasje een oplader (usb en stopcontact) en een extra tuutje geleverd. Wel zo hygiënisch voor je nieuwe vriendin / buitenechtelijke relatie / roulatiepartner van de parenclub.

Look & feel: We halen ‘m uit de doos. De Womanizer is een mix van een oor thermometer en een scheerapparaat. Niet zo’n oldskool thermometer die je moeder – ‘even heel diep inademen, goedzooo’- in je bips propte, maar zo’n fancy ding dat in je oor gaat. Het roze prettoestel heeft dan ook de look en feel van een scheerapparaat, waarbij het tuutje doet denken aan de thermometer. Met als significant verschil dat je dit ding niet richting de buis van Eustachius deponeert, maar op het gevoelige vrouwelijke genotsknopje plaatst. Verder valt een blinkende diamanten knop in het midden op. Die vinden ze in bepaalde woonwagenkampdorpen vast prachtig en van klasse getuigen. Wij vinden ‘m een beetje too much Swarovski-gehalte hebben. Oh, mevrouw heeft ook een mening: ‘Hij ziet er een beetje cheap uit met dat rode diamantje. Maar goed, lekker boeiend, je gaat er toch niet onwijs mee te koop lopen en het gaat erom wat ‘ie doet.’ Exactamento. Dus? Broek uit, broek uit, broek uit!

Gebruiksvriendelijkheid: Na een beetje tongen is de broek dan eindelijk uit. Voelt toch altijd als een kleine overwinning in de verhitte strijd tussen de lakens. Op naar het leukste gedeelte van deze praktijktest. Hij ligt overigens heel lekker in de hand. Waar bij de Fleshlight een aantal handelingen vooraf gaan voordat je ‘m in gebruik kunt nemen, daar is de Womanizer gelijk ready to rumble. Binnen luttele seconden is ‘ie vanuit het nachtkasje bovenop de clitoris geplaatst. ‘Spreid de schaamlippen een beetje zodat de clitoris vrij komt te liggen. Zet de behandelkop met lichte druk dicht op de clitoris, zodat de clitoris in de ovale opening van de behandelkop wordt opgenomen’, aldus het zeer formele commentaar in het instructieboekje. Braaf gehoorzamen we het boekje. Plan de campagne verloopt hartstikke soepel. Ik en de Womanizer zijn een geoliede machine. Maar levert die machine ook puik werk af?

Plezierfactor: 9/10
‘Oei, woeeee, hahaha!’, schaterlachend kroelt madame door het bed. Aan haar blije hoofd met rode wangetjes te zien is het behoorlijk leuk. Maar hé, we zijn hier serieus aan het werk. Dus zijn we retenieuwsgierig naar een tussentijdse recensie: ‘het is wel echt een lekkere ferme tril. Heel intens. Ook echt goed dat je verschillende standen hebt.’ Yep, zes versnellingen maar liefst. Geen DSG-bakkie, maar gewoon handgeschakeld door op het Swarovskikristalletje te drukken. En daar kan heel veel voldoening uit worden gehaald, zo merken we al gauw. De lachsalvo’s maken plaats voor welgemeende kreun en zuchtpartijen. We schakelen door naar z’n 4, naar z’n 5, naar z’n 6, maar dan: ‘Oeh, dit is wel een heel heftige vibratie’. Dus jassen we ‘m weer terug in z’n 5, alwaar de klus vrij rapido op professionele wijze geklaard wordt.

Nadat de ademhaling weet wat genormaliseerd is komen we aan bij de eindconclusie. Allereerst vanuit mannelijk perspectief: het is onwijs lachen om haar helemaal crazy te maken met zo’n ding. Leuk voor in het voorspel, leuk voor als jij en Bello zitten te wachten op sessie twee, heel leuk om te gebruiken als standje doggy uit de kast wordt getrokken. Madame is het er mee eens. ‘Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dit apparaat bestond, maar dit ding is fantastisch! Qua design vind ik het niks, maar het gaat erom wat het doen. Nou! En dat doet het. Ik geef het een dikke 9. Dat het geen 10 is ligt louter aan het design. Door de verschillende standen heb je ook verschillende niveaus van plezier. Zo kun je de spanning opbouwen. I like. En volgens mij zit er op dit ding een klaarkomgarantie.’ Mooie, lovende woorden van mevrouw. Duidelijk, de Womanizer is een blijvertje in huize FHM.

Womanizer ,- door FHM beoordeeld met: 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *