Algemeen

Er is een nieuwe Womanizer in town: Womanizer Duo

De Womanizer Duo is de nieuwste clitorisstimulator op de markt. De Duo komt met eigenschappen die de lat hoger leggen dan ooit.  Met de combinatie van zowel interne als externe stimulatie brengt de Duo je hoog boven de wolken. De mogelijkheid om tussen twee stimulatiekoppen te kiezen zorgt ervoor dat je nooit verveeld raakt met de Duo.

Nieuw Womanizer Design

Niet alleen de functies zijn verbeterd, ook het design is om te smullen. Met een handige houvast kun je al de juiste plekken bereiken zoals jij het wilt.Daarbij is stimulatie van de G-spot en de clitoris nooit makkelijker geweest. De 12 Premium intensiteitstanden samen met de vibratiestanden zorgen voor voldoening bij elke vrouw . De Duo wordt ondersteund door twee krachtige maar stille motoren waardoor je muisstil kan genieten.

Smart Silence Vibrator

Uiteraard is de Womanizer Duo ook uitgerust met Smart Silence, dit zorgt ervoor dat de Duo pas aangaat bij contact met de huid. Het genot van de Duo beleven kan ook in een lekker warm bad of onder de douche. Ook dit model is namelijk 100% waterdicht. Om de belevenis compleet te maken biedt de Duo ook een klein zweepje voor vrouwen die nét wat meer nodig hebben.

De Womanizer Duo wordt geleverd met een oplader, twee opzetstukken, zweep, Womanizerhanger, instructieboekje en een satijnen opbergfoedraal.

De Womanizer Duo is beschikbaar vanaf 26 maart 2019.

Wil jij kans maken om deze geweldige Womanizer Duo te winnen? Dat kan! Doe mee met de prijsvraag op de Facebook en Instagram van Willie.nl en maak kans!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *