Good Vibrations met de Rillassamento Massager
Ontdekken

Deze powertoy liet het testpanel van Good Vibrations versteld staan!

In de nieuwste aflevering van de online sextoy-reviewserie Good Vibrations is het voor de testpanelleden tijd voor een heel bijzonder seksspeeltje: de Rilassamento. Deze massagestaaf biedt de zogeheten Optigasm-technologie. Dit houdt in dat de trillingen extra veel impact hebben en door het gehele lichaam gaan. Daar kan veel mee gevarieerd worden, want de Rilassamento heeft vier vibratiepatronen die op drie verschillende snelheden ingesteld kunnen worden. En die maken indruk want de koppels uit het testpanel reageerden blij verrast op de power van dit handzame speeltje.

Zo laat Merijn heel subtiel weten wat de kracht van de massagestaaf bij zijn Temptationliefde Pommeline teweeg bracht. Rogier maakt duidelijk zichtbaar voor de kijkers hoe intens de toy kan vibreren en Yasmin en Stefanie geven ook een kleine demonstratie voor de camera. Zij laten zien hoe veelzijdig de toepassingen van de Rilassamento zijn.

Tip Zelf het genot ervaren van deze krachtige massager?  Bestel Rilassamento Massager nu zonder verzendkosten op Willie.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *