Deze masturbators maken fantasieën van mannen zo realistisch mogelijk!

Wil je als man het genot ervaren van echte seks tijdens het masturberen? Dat kan met de masturbators van Shots Toys! Deze mannenspeeltjes zijn een exacte kopie van een vagina of anus, en voelen ook zo aan. Ze liggen makkelijk in de hand, hebben een verstelbare zuigkracht en zijn te koop in drie uitvoeringen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Standaard, heet of anaal?

Shots Toys Easy Rider masturbatorEr zijn verschillende varianten van deze overweldigende masturbator. Elk model is gemaakt van levensecht aanvoelend siliconenmateriaal. Daarbij komt ook nog eens dat iedere variant zeer aantrekkelijk geprijsd is. De Easy Rider masturbator is gevormd naar een vagina en is de standaardversie, in de Shots Toys-serie. Een variant op de standaardversie, is de Hot Vagina masturbator. Deze heeft als speciale feature dat hij warm aanvoelt vanwege de combinatie met het bijgeleverde glijmiddel dat een verwarmend effect heeft. Voor liefhebbers van anale penetratie is er de Easy Rider Anal masturbator. Gevormd naar de anus met een donkere huid, zal deze zorgen voor optimaal genot.

Tips voor gebruik

Het is aan te raden om de masturbator voor en na gebruik goed schoon te maken met toycleaner en af te spoelen onder de kraan. Ook is het gebruik van glijmiddel een echte must omdat je dan het meeste genot uit de masturbator haalt. Er zit standaard een zakje glijmiddel bij elke masturbator, en tijdens het bestellen kan je meteen een extra voorraad in je digitale winkelwagen doen door deze aan te vinken. Speciaal voor kopers van de Hot Vagina masturbator is er ook een collectie glijmiddel met verwarmend effect voor de ultieme genotservaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *