Ontdekken

3 Tips van Willie voor Koningsdag

Het maakt niet uit hoe we het noemen, Koninginnedag of Koningsdag. Iedereen weet natuurlijk waar we het over hebben! De meest gevierde feestdag van het jaar staat weer voor de deur! En Willie.nl viert deze dag natuurlijk met je mee. Op welke manier we het meevieren lees je hieronder.

Vier feest als een koning

Als je een dag moet kiezen om als koning te leven, is het natuurlijk Koningsdag. Overdag gezellig een drankje drinken, de rommelmarkten afstruinen of een feestje pakken. En aan het eind van de avond lekker met je partner naar huis. Om ook daar een feestje te bouwen, is het belangrijk om goede voorbereidingen te treffen. Bestel daarom het Koning Willie Pakket! Dit pakket zorgt ervoor dat je tussen de lakens als een echte Koning en/of Koningin afsluit.

Kleurtje nodig?

Maar ook op andere manieren kun je op een spannende manier kleur geven aan je Koningsdag.Bekijk bijvoorbeeld eens onze oranje categorie. Hier staan alle producten in met een Oranjekleurtje. En alleen op Koningsdag ontvang je 20% korting op al deze artikelen. Mocht je altijd al die oranje vibrator willen hebben, dan is het zaterdag de ultieme kans. Want van 20% korting wordt iedereen wel vrolijk, toch?

Goed beschermd

Op een dag als Koningsdag kan het ook zomaar zijn dat je die ene leuke jongen of meisje tegenkomt die misschien wel de liefde van je leven is. Om dit heugelijke feit te vieren, kan het zijn dat jullie deze prille liefde gaan “bedrijven”. Uiteraard is het dan belangrijk om te zorgen voor de optimale veiligheid. En laat het nou net zo zijn dat wij zelf condooms hebben die oranje zijn! Of in ieder geval de verpakking. Of je nou één van bovenstaande tips meeneemt op zaterdag of niet. Wij wensen je natuurlijk een veilige en gezellige Koningsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *