Back to Bed 2021: De beste deals, om lekker te ontspannen! ✅

Exclusieve Uitnodiging voor de Willie.nl x Fleshlight Live Masterclass!

Zet het alvast in je agenda! Op 29 september om 20:00 uur de Fleshlight Masterclass live vanuit het Europees hoofdkantoor van Fleshlight! Het instagram account van Willie.nl wordt 29 september overgenomen door Fleshlight, live vanuit Madrid. Tijdens deze Live Masterclass krijg je namelijk een kijkje achter de schermen van de nummer 1 sextoy voor mannen: Fleshlight. Ook geven we 10x een Fleshlight weg en er wordt een exclusieve kortingscode bekend gemaakt voor 20% korting! Houdt onze socials, waaronder de Instagram pagina, en nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws rondom de live van 29 september.

Tot 29 september!

De Producten:

Kan je niet wachten? Bekijk de Best verkochte Sextoys

Kan je niet wachten tot donderdag? Bekijk hieronder dan onze bestverkochte sextoys om morgen al heerlijk met jezelf en/of je partner te kunnen spelen. Met de sextoys in deze categorie weet je zeker dat je een bestseller in huis haalt. Succes gegarandeerd, dus waar wacht je nog op?

Best Verkochte Sextoys:

Live shopping event gemist? Kijk ze terug op ons Youtube kanaal!

Live Shopping #1: Singles Day

In deze eerste editie van Willie's Live Shopping Event bespreekt onze sexpert Jamy Joy de nieuwste toy trends en geeft ze antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken

Live Shopping #2: Kerst

Tijdens deze special kerst editie laat onze sexpert Jamy Joy de spannendste cadeautjes voor onder de boom of een naughty Christmas zien!

Nu bekijken

Live Shopping #3: Valentijnsdag

Tijdens de Valentijns editie van Willie’s Live Shopping Event bespreken Willie sexpert Jamy Joy en sensuoloog Rony alle nieuwe trends op het gebied van sekspeeltjes, geven ze cadeautips en antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken