LELO - Mona 2 - G-spot vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar
Materiaal100% Silicone
Lengte13.5cm (geheel: 20cm)
Diameter2.3 - 3.6cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Luxe vibrators   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 7350022277625 Kleur: Paars
7350022277601 Kleur: Roze
Artikelnummer V001775 Kleur: Paars
V008297 Kleur: Roze
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De Lelo Mona 2 is speciaal gemaakt voor de ultieme G-spot stimulatie. Dankzij de perfecte combinatie van een speciaal design en de 6 verschillende vibraties maakt de Mona 2 jouw climax nog intenser.

  • Gemaakt voor de ultieme g-spot stimulatie
  • Zes verschillende instellingen om jou extra te stimuleren
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Mona 2?

De Lelo Mona 2 is de verbeterde versie van de populaire G-Spot vibrators van Lelo, maar nu met 100% sterkere intensiteit, naast volledig waterdichte veelzijdigheid. Gemaakt van lichaamsveilige siliconen, komt de Lelo Mona 2 met zes krachtige trilvariaties.
Geen enkele andere G-spot stimulator biedt een vergelijkbaar genotsniveau als de Lelo Mona 2. Een nacht alleen met de Mona 2 zal altijd leiden tot een bevredigende ervaringen, waar je ook bent.

Druk op de + knop om de vibrator aan te zetten, gebruik deze knop hierna om de intensiteit te verhogen. Druk op de – knop om de vibratiekracht te verlagen, houdt deze knop ingedrukt om de vibrator uit te zetten. Gebruik de knopjes met de pijltjes om te wisselen van vibratiestand.

Mocht je de vibrator willen meenemen, dan is er een vergrendel modus. Druk de + en – knop in voor 5 seconden in om deze de activeren of weer uit te zetten. Hierdoor zal de toy niet zomaar aangaan onderweg.

De Lelo Mona 2 is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Mona 2 in een mooie geschenkdoos waarin ook een oplader, zakje glijmiddel, garantiepasje, gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Hoe laad ik de Lelo Mona 2 op?

De Lelo Mona 2 is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit aan de zijkant van de vibrator. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen.

Hoe maak ik de Lelo Mona 2 schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Mona 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Mona 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Mona 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten