LELO - Mia 2 - Lipstick vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB-poort
MateriaalABS / Silicone
Lengte6cm (geheel: 11cm)
Diameter2.2cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   Mini vibrators   Luxe vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Lipstick vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 7350022277731 Kleur: Paars
7350022277724 Kleur: Roze
7350022277748 Kleur: Zwart
Artikelnummer V002211 Kleur: Paars
V008300 Kleur: Roze
V008301 Kleur: Zwart

Productomschrijving

De Lelo Mia 2 is de ultieme toy om altijd bij je te houden! Dankzij de compacte vorm en het elegante design lijkt de vibrator net op een lippenstift, hierdoor zal niemand het door hebben. De Mia 2 is speciaal gevormd en afgesteld op de clitoris, voor snelle en intense orgasmes.

  • Gemaakt voor de ultieme clitoris stimulatie
  • Enorm compact en in de vorm van een lippenstift
  • Zes verschillende vibratiestanden om van te genieten
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Mia 2?

Lelo Mia 2 is de verbazingwekkende nieuwe versie van de eerste Mia vibrator. Nu volledig waterdicht met 100% meer vibratiekracht dan voorheen, geeft de Mia 2 de keuze uit meer dan 6 verschillende trilvariaties. Opladen gaat nu eenvoudig via USB en de Mia 2 is eenvoudig te bedienen via de + en - knopjes op het product. 

Druk op de + knop om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Druk de knop voor 2 seconden in om de vibratiestand te veranderen.  Met de - knop zet je deze vibraties weer zachter, houdt deze knop ingedrukt om de vibrator uit te zetten.

Mocht je de vibrator willen meenemen, dan is er een vergrendel modus. Druk allebei de knopjes voor 5 seconden in om deze de activeren of weer uit te zetten. Hierdoor zal de toy niet zomaar aangaan onderweg.

De Lelo Mia 2 is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Mia 2 in een mooie geschenkdoos waarin ook een garantiebewijs, gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Hoe laad ik de Lelo Mia 2 op?

De Lelo Mia 2 is eenvoudig op te laden met de USB-oplader die aan de vibrator vastzit. Haal de bovenkant van de toy af zoals je bij een lippenstift zou doen en je ziet de oplader. Stop de usb direct in bijvoorbeeld jouw laptop en de vibrator zal opladen. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen.

Hoe maak ik de Lelo Mia 2 schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Mia 2 eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Mia 2 blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Mia 2 met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten