Kiiroo Onyx & Pearl voordeelpakket

{{dealText}}

Productspecificaties

Categorieën Sextoys   Vibrators   Klassieke vibrators   Sexpakketten   Luxe vibrators   Valentijnsdag   Giftsets   Voor haar   Voor koppels  
EAN 8718481241653
Artikel nummer V024759

Productomschrijving

Met het  Kiiroo Onyx & Pearl voordeelpakket haal je alles in huis om de Onyx & Pearl optimaal te gebruiken. Dit voordeelpakket bevat Willie glijmiddel, Willie toycleaner en het Willie satijnen opbergzakje.

Met de KIIROO Onyx & Pearl set heb je de meest innovatieve seksspeeltjes van het moment: ’s werelds meest geavanceerde teledildo vibrator en masturbator. Deze vibrator en masturbator van KIIROO kun je met elkaar verbinden (zelfs op duizenden kilometers afstand van elkaar), waarna iedere aanraking op de KIIROO Pearl vibrator te voelen is op de KIIROO Onyx masturbator voor hem.

Wat is de KIIROO Onyx & Pearl?
De KIIROO Onyx & Pearl zijn twee innovatieve seksspeeltjes die je met elkaar kunt verbinden. De KIIROO Pearl is een G-spot vibrator met vijf verschillende trilstanden en gemaakt van siliconen. De KIIROO Onyx is een masturbator voor hem met een originele Fleshlight sleeve voor het ultieme realistische gevoel.

De KIIROO Onyx & Pearl kunnen met elkaar verbonden worden, waarna je middels de KIIROO Onyx iedere aanraking voelt van de KIIROO Pearl. Zo kun je op afstand interactieve geslachtsgemeenschap ervaren op een intieme manier.

Hoe werken de KIIROO Onyx & Pearl?
Middels het KIIROO sociale platform kunnen de twee sexspeeltjes veilig met elkaar worden verbonden om vervolgens samen intieme momenten te beleven. Je hoeft je niet in dezelfde kamer te bevinden als je partner om de KIIROO producten te laten werken, je kunt er zelfs werelddelen tussen hebben zitten.

Zodra de KIIROO Onyx & Pearl zijn verbonden, zal de eerste ervaring er één zijn om nooit te vergeten. Nadat de KIIROO Onyx en Pearl zijn opgeladen, kunnen jullie aan de slag. Connect en geniet van elkaar! Iedere aanraking aan de vibrator wordt gevoeld in de masturbator.

Iedere sessie op het KIIROO sociale platform is volledig veilig. Iedere sessie is enkel zichtbaar voor de personen die de twee verbonden apparaten gebruiken en er worden geen gegevens opgeslagen. Wil je niet online spelen? Dan sluit de producten eenvoudig lokaal aan op de computer middels een Bluetooth verbinding. Plug and play!

Gebruik het Willie glijmiddel op waterbasis (150ml) voor de optimale ervaring. Na gebruik kan je deze sextoys schoonmaken met de Willie toycleaner. Berg de sextoys op met het Willie satijnen opbergzakje.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten