Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug

Topmerken voor mannen

Ook mannen zijn aan het juiste adres bij Willie.nl. Denk bijvoorbeeld aan sextoys als Fleshlights en andere masturbators, cockringen of bijvoorbeeld penispompen. Maar ook voor hip en sexy ondergoed zoals boxers en jock straps zijn verkrijgbaar bij Willie.nl. De sextoys voor hem en het ondergoed voor hem is verkrijgbaar van verschillende merken. Het ene merk staat voor betere kwaliteit dan het andere. De topmerken op de website zijn hierbij een garantie voor de hoogste kwaliteit. Om nou niet de hele website door te hoeven zoeken naar de beste merken, hebben we ze op deze pagina voor je op een rij gezet.

Sextoys voor Hem

Sextoys voor hem zijn wellicht een stuk minder bekend dan de sextoys voor haar, maar toch kunnen mannen ook de meest innovatieve hulpmiddelen gebruiken om de masturbatie of sex te verrijken. De Fleshlight is hierbij misschien wel het bekendste en beste voorbeeld, deze masturbator die verkrijgbaar is in verschillende vormen en structuren maakt masturberen nóg lekkerder. Maar ook merken als Tenga en Pipedream verzorgen op dit gebied absolute topproducten. Maar ook het komen tot een orgasme met behulp van vibraties is voor mannen tegenwoordig geen utopie meer. De Pulse van Hot Octopuss bijvoorbeeld, kan eenvoudig om de penis bevestigd worden. Zonder de vibrator/masturbator te bewegen, kan de man hierbij al tot een orgasme komen. Omdat topmerken staan voor hoge kwaliteit, zal de prijs vanzelfsprekend ook iets hoger zijn. Ben je toch op zoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en wil je (omdat het je eerste sextoy is) niet teveel geld uitgeven? Dan is het huismerk Willie een absolute aanrader. Op deze manier wilt Willie.nl ervoor zorgen dat iedereen de kans heeft om kennis te maken met sextoys. 

Ondergoed voor Hem

Op Willie.nl is ook een zeer divers aanbod aan lingerie te vinden. Ook hierbij worden de mannen absoluut niet overgeslagen. Of je nou op zoek bent naar een hippe boxershort, een comfortabele g-string of een spannende jock strap, bij Willie.nl ben je aan het goede adres. Topmerk Envy is een absoluut A-merk wat betreft mannenondergoed en daar komt bij dat de artikelen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Naast het eerder genoemde reguliere ondergoed, is er in het assortiment van Envy ook uitdagende rollenspel ondergoed te bestellen. Zo kan je in de huid van een kapitein of politieagent kruipen, maar kan je ook kiezen voor de meest sexy smoking die je ooit hebt gezien.