Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug
Kies een harnas Er zijn drie verschillende harnassen. Mannen kiezen voor de Gevorderden harnas. Vrouwen kunnen voor allemaal kiezen. Wil je echter een dubbele dildo gebruiken dan kun je kiezen tussen de Gevorderden harnas of het Elastisch harnas.

Beginners Harnas: Dit harnas van vinyl is uitstekend geschikt voor een eerste kennismaking met strap-ons.

Het harnas loopt onder de billen langs en zit vast om ieder been. Het harnas heeft geen open voorzijde waardoor je deze niet kunt gebruiken in combinatie met een holle strap-on, of een dubbele dildo. Het harnas kan versteld worden tot 121 cm heupomtrek.

Gevorderden Harnas: Dit harnas is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, aangezien het een open voorzijde heeft. Dit betekent dat het harnas ook gebruikt kan worden met een dubbele dildo.

De metalen sluiting zal ervoor zorgen dat dit harnas zelfs bij de ruigste handelingen niet los zal schieten. Ook zijn de bandjes breed genoeg om niet de huid te irriteren, hoe wild het er ook aan toe zal gaan, of hoe lang je het harnas ook zult dragen. Het harnas kan versteld worden tot 132cm heupomtrek.

Elastisch Harnas: Dit harnas is ontworpen als alternatief op de harnassen van vinyl en leer, en is als het ware een soort broekje/slipje. Het elastisch harnas kan gebruikt worden met iedere dildo, met zowel een zuignap, als zonder.

Het broekje heeft een open gedeelte waardoor het ook geschikt is om te gebruiken door vrouwen die een dubbele dildo willen gebruiken. Dit harnas is volledig te verstellen en past daardoor bijna iedereen tot en met een heupomtrek van 121 cm.
Kies een van de 26 dildo‘s
Het mooie van de 26 dildo’s is dat ze allemaal passen op de Fetish Fantasy Elite harnassen. Ook zijn alle dildo’s voorzien van een zuignap zodat je deze ook zonder harnas kunt gebruiken op een glad oppervlak.

Naast de 26 dildo’s, zijn er ook de holle strap-ons speciaal voor mannen. Voor wat extra’s in lengte en breedte, maar ook voor een extra vibratie kun je bij de Fetish Fantasy Elite collectie terecht.

Vrouwen kunnen kiezen voor alle dildo’s. Er is een verschil in lengte, dikte, vorm en wel of geen vibratie. Allemaal afhankelijk van je eigen voorkeuren.
Ook is het mogelijk om een dubbele dildo te gebruiken. Dit betekent dat een deel van de dildo door de vrouw wordt gebruikt die het harnas om heeft, terwijl het andere uiteinde kan worden gebruikt om de partner mee te penetreren.
Maak de dildo vast aan het harnas
Voeg een tube glijmiddel toe aan de bestelling, en gebruik actiecode Elite15 voor 15% Korting op de Elite collectie. Je ontvangt ook een leuke verassing erbij! Schoonmaken van een harnas kan met een toycleaner. Deze kun je ook gebruiken voor de dildo’s.

Of koop de Fetish Fantasy kit waarbij je 3 cockringen, 1 tube glijmiddel en 1 toycleaner-spray krijgt. De ringen zijn te gebruiken met het Beginners harnas en het Gevorderden harnas, om de dildo extra stevig vast te zetten. Maar kan uiteraard ook als een losse cockring gebruikt worden. Met deze kit ben je direct klaar om te beginnen!

Fetish Fantasy Elite Stel je strap-on samen
Gebruik actiecode Elite15 voor 15% Korting op de Elite collectie!

Stel jouw eigen strap-on samen


1. Kies een Harnas...


Er zijn drie verschillende harnassen. Mannen kiezen voor de Gevorderden harnas. Vrouwen kunnen voor allemaal kiezen. Wil je echter een dubbele dildo gebruiken dan kun je kiezen tussen de Gevorderden harnas of het Elastisch harnas.

Beginners Harnas:


Willie.nl dildo's
Het beginners harnas van vinyl is uitstekend geschikt voor een eerste kennismaking met strap-ons.

Het harnas loopt onder de billen langs en zit vast om ieder been. Het harnas heeft geen open voorzijde waardoor je deze niet kunt gebruiken in combinatie met een holle strap-on, of een dubbele dildo. Het harnas kan versteld worden tot 121 cm heupomtrek.Gevorderden Harnas:


Willie.nl dildo's
Het gevorderden harnas is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, aangezien het een open voorzijde heeft. Dit betekent dat het harnas ook gebruikt kan worden met een dubbele dildo.

De metalen sluiting zal ervoor zorgen dat dit harnas zelfs bij de ruigste handelingen niet los zal schieten. Ook zijn de bandjes breed genoeg om niet de huid te irriteren, hoe wild het er ook aan toe zal gaan, of hoe lang je het harnas ook zult dragen. Het harnas kan versteld worden tot 132 cm heupomtrek.Elastische Harnas:


Willie.nl dildo's
Het elastische harnas is ontworpen als alternatief op de harnassen van vinyl en leer, en is als het ware een soort broekje/slipje. Het elastisch harnas kan gebruikt worden met iedere dildo, met zowel een zuignap, als zonder.

Het broekje heeft een open gedeelte waardoor het ook geschikt is om te gebruiken door vrouwen die een dubbele dildo willen gebruiken. Dit harnas is volledig te verstellen en past daardoor bijna iedereen tot en met 121 cm heupomtrek.2. Kies één van de 26 dildo's...


Het mooie van de 26 dildo's is dat ze allemaal passen op de Fetish Fantasy Elite harnassen. Ook zijn alle dildo's voorzien van een zuignap zodat je deze ook zonder harnas kunt gebruiken op een glad oppervlak.

Willie.nl dildo's
Naast de 26 dildo's, zijn er ook de speciale holle strap-ons voor mannen. Voor wat extra's in lengte en breedte, maar ook voor een extra vibratie kun je bij de Fetish Fantasy Elite collectie terecht.

Vrouwen kunnen kiezen voor alle dildo's. Er is een verschil in lengte, dikte, vorm en wel of geen vibratie. Allemaal afhankelijk van je eigen voorkeuren.

Ook is het mogelijk om een dubbele dildo te gebruiken. Dit betekent dat een deel van de dildo door de vrouw wordt gebruikt die het harnas om heeft, terwijl het andere uiteinde kan worden gebruikt om de partner mee te penetreren. Maak de dildo vast aan het harnas en klaar!3. Maak de dildo vast aan het harnas.


Voeg een tube glijmiddel toe aan de bestelling, en gebruik actiecode Elite15 voor 15% Korting op de Elite collectie. Je ontvangt ook een leuke verassing erbij! Schoonmaken van een harnas kan met een toycleaner. Deze kun je ook gebruiken voor de dildo's.

Of koop de Fetish Fantasy kit waarbij je 3 cockringen, 1 tube glijmiddel en 1 toycleaner-spray krijgt. De ringen zijn te gebruiken met het Beginners harnas en het Gevorderden harnas, om de dildo extra stevig vast te zetten. Maar kan uiteraard ook als een losse cockring gebruikt worden. Met deze kit ben je direct klaar om te beginnen!