De Willie Outlet ❤ Tot wel 77% korting op Sextoys, Lingerie & BDSM. Op=op!
← Terug

Populaire BDSM merken

De wereld van BDSM kan je ontdekken met enorm veel verschillende producten. Het belangrijkste van deze producten is dat ze van goede kwaliteit zijn en bovenal betrouwbaar. Daarom biedt Willie.nl alleen maar bdsm producten aan van topmerken. Merken als Fetish Fantasy, Sportsheets, Scandal, Entice, Guilty Pleasure en Blaze zijn gerenommeerde merken binnen de BDSM wereld en zijn een garantie voor spannende ervaringen. Het assortiment van alle merken zijn voorzien van zweepjes, touwen, handboeien en nog veel meer. Lees de reviews bij de verschillende producten en bepaal welk merk het best bij jou past. Uiteraard is ook de 50 shades collectie beschikbaar op Willie.nl, zodat jij in de huid van Christian Grey kunt kruipen.

Bondage en SM

Topmerken binnen de BDSM categorie, maar waar staat BDSM eigenlijk voor? BDSM bestaat uit de worden waar het spel der SadoMasochisme vooral uit bestaat; Bondage, Discipline, Dominantie en Submissie. Deze verschillende facetten maken het spel der BDSM zeer interessant en spannend. Om goed in een bepaalde rol te kunnen kruipen is het belangrijk om de goede attributen te hebben. En als je ze dan hebt, moeten de attributen natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Daarom kan je via bovenstaande merken op je gemakje bekijken welke attributen het best bij jou passen, zonder na te hoeven denken of de producten wel betrouwbaar zijn.

50 Shades collectie

Heb jij het boek of de fim gezien? Met de speciale 50 shades collectie kun je nu eenvoudig in de huid van Christian Grey of Anastasia Steele kruipen. In de collectie kun je onder anderen tepelklemmen, een touw en een plankje vinden. Maar ook vibrators en cockringen om je partner op een heerlijke manier te kunnen teasen. Je kunt scenes uit het boek of de film naspelen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie geheel de vrije loop laten. Als je niet genoeg hebt aan de 50 shades collectie, kun je je privé collectie natuurlijk uitbreiden met andere BDSM topmerken.