Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!

Willie.nl in de Pers


Den Haag, 19 januari 2016

Condoomfabriek.nl overgenomen door Willie.nl

CLS Healthcare BV, moederbedrijf van Condoomfabriek.nl en condoommerk Safe, is overgenomen door Willie.nl. Zowel Willie.nl als Condoomfabriek.nl zijn pure-players in de markt voor online verkoop van condooms, lingerie en seksspeeltjes.

Het in Nijmegen gevestigde CLS Healthcare is in 2005 opgericht en is één van de grotere spelers in Nederland voor de online verkoop van condooms. Condoomfabriek.nl is met name onder jongeren een begrip en heeft een uitgebreid assortiment aan condooms, waaronder het Condoomfabriek huismerk en het premium condoommerk Safe.

Willie.nl, opgericht in 2010, is in enkele jaren uitgegroeid tot een bekende naam en staat in de top 3 van Nederlandse erotische webwinkels.

‘Terwijl Christine le Duc gisteren bekend heeft gemaakt om 13 winkels te sluiten, kennen wij elk jaar prachtige groeicijfers’, aldus directeur Jacqueline Texidor van Willie.nl. ‘Door de overname van Condoomfabriek.nl en Safe.nl verwachten we nog meer schaalvoordeel te krijgen en ons assortiment verder te kunnen uitbreiden.’

Naar verwachting gaan CLS Healthcare en Willie.nl dit jaar een gezamenlijke omzet van 5 miljoen euro behalen. Bij de overname zijn tevens een tiental premium domeinnamen overgegaan, waaronder Condooms.nl, Zelftest.nl en Vibrator.nl.

28 mei 2015

Onderzoek: 56% van Nederlandse mannen gebruikt seksspeeltjes

De Nederlandse man blijkt tussen de lakens een stuk avontuurlijker dan gedacht. Uit onderzoek dat FHM (For Him Magazine) heeft gehouden in samenwerking met Willie.nl blijkt dat meer dan de helft van de mannen gebruik maakt van seksspeeltjes in bed.

56% van Nederlandse mannen gebruikt seksspeeltjes

Van alle respondenten geeft 56% aan seksspeeltjes in bed te gebruiken. 46% geeft aan hier geen gebruik van te maken. Van de 46% die geen gebruikt maakt van seksspeeltjes in de slaapkamer, geeft bijna 2/3e aan hier wel voor open te staan.

Vibrator veruit het populairste seksspeeltje

Maar welke speeltjes zijn dan het populairst voor gebruik in de slaapkamer? De vibrator/dildo is by far het populairst. 42% van de Nederlandse mannen zegt de vibo te gebruiken om plezier te beleven tussen de lakens. Met 22% volgt de cockring op een goede tweede plaats. Daarna volgen de vibrerende eitjes (11%), het masturbatie-ei (9%) en de fleshlight met 6% van de stemmen.

Waarom seksspeeltjes?

De belangrijkste reden om seksspeeltjes in de slaapkamer te brengen is om het seksleven wat op te spicen. Liefst 62% van de mannen geeft dit als reden op. 25% van de mannen vindt seks gewoon lekkerder als er speeltjes in het spel der liefde worden betrokken. Een schamele 4% gebruikt seksspeeltjes omdat zijn bedpartner dat zo graag wilt.

Het hele onderzoek naar seksspeeltjes kan hier worden gelezen. In totaal hebben 5.255 mannen meegedaan aan het onderzoek dat is uitgevoerd op FHM.nl.

persbericht - 21 april 2014

Paaseieren zoeken voor volwassenen: Willie.nl verstopt vibrerende eitjes op meubelboulevards

Webwinkel in erotische artikelen Willie.nl heeft vandaag honderden spannende paaseieren verstopt in showrooms van beddenwinkels in heel Nederland. De vibrerende eitjes zijn vanochtend in alle vroegte achtergelaten in nachtkastjes en beddenlaatjes op de grote woonboulevards.

Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Limburg: door het hele land zijn vibrerende eieren verstopt in en rond bedden in de slaapkamers van onder meer Beter Bed, Goossens wonen en slapen en Woonexpress. Woonboulevard-bezoekers die een eitje vinden, mogen het artikel uiteraard mee naar huis nemen om uit te proberen. De eitjes zijn discreet verpakt, zodat ouders met kinderen er geen aanstootaan hoeven te nemen.

Oprichtster Jacqueline Albers van Willie.nl: “Tweede paasdag is traditioneel hét moment dat Nederland massaal naar de meubelboulevard trekt. Daar lopen vandaag dus ontzettend veel potentiële klanten van ons rond. Om al die mensen op een sympathieke en ludieke manier kennis te laten maken met ons merk en de leuke spullen die we verkopen, hebben we honderden gratis cadeautjes voor ze verstopt. Precies op de plekken waar onze producten doorgaans relevant zijn – in bed dus.”

De vibrerende eitjes zijn een van de best verkochte én meest gewaardeerde artikelen op de site van Willie.nl. “Zeer leuk, veel plezier van gekregen,” aldus een review op de website. En: “Mijn vrouw en ik hebben genoten van diverse hoogtepunten.” Als de actie een succes is, is het bedrijf zeker van plan die volgend jaar te herhalen. “Natuurlijk koesteren we stiekem de hoop dat dit uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend evenement, inderdaad een beetje zoals de Nieuwjaarsduik van Unox. ‘Paaseieren zoeken voor volwassen’, een traditie is geboren!” lacht Albers.

De ludieke actie van vandaag vormt de aftrap van een nieuwe landelijke campagne van Willie.nl waarin het bedrijf op een nuchtere en inspirerende manier reclame gaat maken voor zijn voordelige sex-toys.

Jacqueline Albers: “Artikelen om je liefdesleven een boost te geven zijn allang geen taboe meer. Toch zien we dat veel concurrenten daar heel krampachtig over doen. Ze presenteren zichzelf als lingeriemerk of stoppen de artikelen weg op hun site onder het kopje ‘intimiteit’. Wij vinden dat je daar niet zo ingewikkeld over moet doen. Sex is lekker, en wordt nog veel spannender met wat extra spullen. Tja, dat gaan wij niet onder stoelen of banken steken.”

persbericht - 8 augustus 2013

Het mooiste meisje van het dorp!

Presentator Sol Wortelboer, bekend van MTV, ging voor de nieuwe afleveringen van 'Het mooiste meisje van het dorp' weer langs opvallende Nederlandse dorpen opzoek naar onze Hollandse schone. En wat kwam hij mooie dames tegen in Nieuw Amsterdam, Roggel, Hardegarijp, Biervliet, Takkenberg, Wouw, Enter, Stampersgat en Bathmen.

'In 10 afleveringen racet Sol deze zomer, in zijn opvallende witte Porsche, deze leuke dorpen af en ontmoet in zijn zoektocht naar het mooiste meisje, leuke en opvallende bewoners van deze dorpjes die hem verwijzen naar Hét mooiste meisje! In aflevering 10 speelt zich een spannende ontknoping af en weten we allemaal wie het mooiste meisje is!!

Bekijk de eerste aflevering op: http://hetmooistemeisjevanhetdorp.nl/

Deze serie wordt ook wekelijks op tv uitgezonden: eerste aflevering 10-8-2013, Veronica, 23:50 uur. Dit format is uniek voor televisie omdat er nog nooit zo'n kort programma in Nederland is uitgezonden.persbericht - 20 november 2012

Officiële seksspeeltjes lijn ‘50 Tinten Grijs’

'Genot, pijn, beloning en straf, ... Dat zijn allemaal woorden die in mij opkomen. Zijn bedoeling is duidelijk: mijn innerlijke godin tot leven wekken, en ik verlang niets meer dan dat'.

Sinds vandaag is in Nederland de officiële seksspeeltjes lijn van 50 tinten grijs verkrijgbaar. De seksspeeltjes zijn in nauwe samenwerking met schrijfster E.L. James ontworpen en te koop op willie.nl. 'De laatste maanden is de vraag naar producten uit de 50 tinten trilogie geëxplodeerd', aldus Jacqueline van Willie.nl. 'We verwachten dat deze officiële collectie nog meer vrouwen inspireert om de spannende scènes uit de boeken zelf te gaan beleven.'

De 50 tinten collectie bestaat uit 20 speeltjes die ieder een naam hebben gekregen gebaseerd op een passage uit de 50 tinten trilogie. Zo zijn er de Charlie Tango vibrator en de Inner Goddess zilveren balletjes. E.L. James, de schrijfster van de populaire boeken, is zeer verheugd met deze productlijn. 'I am so excited that the toys I described in the books have come to life and can now be enjoyed around the world.'

50 Tinten Grijs is een ongekend fenomeen. Wereldwijd zijn inmiddels 40 miljoen boeken verkocht en in Nederland meer dan 1 miljoen. De boeken zijn in 61 talen vertaald. Over de hele wereld hebben 60 miljoen mensen 50 tinten grijs gelezen. De drie Vijftig Tinten delen nemen de nummers een, twee en drie in van de Besteller 60 van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.

Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Het boek zit vol met seksscènes en heeft de verkoop van de in het boek beschreven seksartikelen naar grote hoogte gestuwd. Op Willie.nl is de vraag naar Ben Wa ballen in 6 maanden tijd met 500% gestegen.

De 50 tinten accessoires zijn te koop vanaf 14,95 euro en worden discreet thuisbezorgd.

Bekijk hier de officiële 50 tinten collectie


persbericht - 13 november 2012

TV-spotje Willie.nl in 50 Tinten Grijs maand

Vanaf 13 tot en met 30 november is Willie.nl op tv te zien met een prikkelend en tot de verbeelding sprekend reclamespotje. De tv-commercial laat een man en een vrouw zien in sensuele setting, en toont de boeken van de bestseller- trilogie van Vijftig Tinten. Het is de eerste keer dat Willie.nl via tv-kanalen adverteert. Het reclamespotje zal getoond worden in het kader van de Vijftig Tinten Grijs-maand op Net 5, welke de gehele maand November loopt. Het spotje zal te zien zijn gedurende de reclameblokken in de avonden op de zenders SBS6, NET 5 en Veronica.

Op Willie.nl kan je zowel de boeken zelf bestellen, als ook de sex toys die door de hoofdpersonen Christian Grey en Anastasia Steele tijdens hun samenzijn gebruikt worden, waaronder de dankzij het boek, immens populaire, Lelo Luna balletjes. Ook kun je op de site verscheidene passende lingeriesetjes bestellen en zelfs de echte Christian Grey stropdas waarmee de hoofdpersoon zijn submissieve partner vastmaakt. Deze zijn allen in één keer terug te vinden op de speciale Vijftig Tinten grijs-pagina.

Bekijk deze commercial en andere filmpjes op het Willie.nl-youtube kanaal: Of via deze directe link


Koop de boeken en de speeltjes besproken uit het boek. Deze bestel je snel en voordelig bij Willie.nl

Fajah Lourens DJ op gaypride boot Willie.nl


persbericht - 30 juli 2012

Fajah Lourens DJ op gaypride boot Willie.nl

Fajah Lourens draait op 4 augustus op de Gaypride boot van Willie.nl. Fajah is met name bekend als actrice, maar heeft daarnaast ook een carrière als DJ opgebouwd. Willie.nl - de online shop voor sexy lingerie en sexspeeltjes – maakt er samen met Fajah een knalfeest van.

‘We zijn heel blij Fajah aan boord te hebben. Fajah draagt safe sex een warm hart toe en past met haar uitstraling heel goed bij onze boot’, aldus Jacqueline van Willie.nl. ‘Fajah is niet alleen een fantastische verschijning, maar zal het publiek aan de Amsterdamse grachten met haar muziek trakteren op een superfeest.’

De Willie.nl boot is te herkennen aan het levensgrote martini glas met daarin een danseres. Deze act is geïnspireerd door de bekende optredens van Dita von Teese in Las Vegas. Tussen de bruggen van de grachten door gaat het glas hoog de lucht in.

Het thema van de Willie.nl boot is de Willie Awards! In korte tijd is Willie.nl uitgegroeid tot de best beoordeelde online sexshop. De showmaster van de Willie.nl boot reikt de prijzen uit en dankzij glijmiddelenproducent System Jo zal ook het publiek langs de kant in de prijzen vallen.

De Willie-boot zal als eerste starten uit box 7 om kwart over 2, met startnummer 47. Dit jaar kan er ook gestemd worden op de mooiste boot van de parade. Door het bootnummer ‘B 47’ te smsen naar het nummer 4477 stem je op Willie.nl !

persbericht - 2 december 2011

Erotisch kerstpakket rukt op

Kerst 2011 lijkt warmer dan ooit te worden. Erotische webwinkels kunnen de vraag naar ‘Kerstpakketten met prikkelende inhoud’ nauwelijks aan.

Online shop www.willie.nl – de sterk groeiende prijsvechter in de markt van erotische producten- signaleert dit jaar een opvallend stijgende vraag naar erotische Kerstpakketten. De traditionele blikjes paté en flessen wijn maken steeds vaker plaats voor tubes glijmiddel en flessen massageolie, zo blijkt.

Hoe ‘hot’ de erotische Kerstpakketten zijn, blijkt wel uit het feit dat er nu bedrijven zijn die partijen afnemen om de sexy pakketten aan werknemers cadeau te doen.

De goedkoopste versie van het sexy Kerstpakket kost €29,95. Voor de duurste versie is de klant €69,95 kwijt. In het basispakket zitten o.a. een vibrator, massage olie, een spelletje, clitoris gel en diverse andere seksattributen.

Onlangs nog werd bekend dat het Kerstpakket bezig is met een come back. Na twee magere jaren worden dit jaar in Nederland voor het eerst meer dan vijf miljoen Kerstpakketten uitgedeeld. Aan het cadeau wordt gemiddeld 38 euro uitgegeven, 4 euro meer dan voorgaande jaren. Volgens het Platform Promotie Producten (PPP) is het Kerstpakket bezig met een come back o.a. omdat het veel goedkoper is dan een dertiende maand of een luxe bedrijfsuitje. Bij het uitbreken van de crisis schrapte veel bedrijven de eindejaarstraditie.

De afgelopen jaren ontstond er verschillende keren commotie doordat bedrijven werknemers een pikant Kerstpakket cadeau deden. Zo werden Kerst vorig jaar de werknemers van het bedrijf Polyvision in het Friese Noordwolde verrast met een bijzonder Kerstpakket. Het bedrijf, dat koudschuim levert, had vibrators in de pakketten voor de vrouwelijke werknemers. Voor de mannen was er een tube glijmiddel.

5 juli 2011

Seksspeeltjes gevaarlijk?

Vanochtend stond in de Telegraaf een artikel met de tendentieuze kop ‘seksspeeltjes gevaarlijk’. De Telegraaf haalt een onderzoek aan van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit en stelt dat seksspeeltjes bij intensief gebruik (meer dan 8 uur per week) gevaarlijk zijn.

Willie.nl heeft met de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit gebeld en navraag gedaan om te horen hoe het nu werkelijk zit.

Sexspeeltjes hoeven – zelfs bij zeer intensief gebruik – niet gevaarlijk te zijn. Alleen seksspeeltjes waarin de weekmaker ftalate is gebruikt, kunnen bij zeer intensief gebruik gevaarlijk zijn. In tegenstelling tot wat de Telegraaf meldt, bevatten seksspeeltjes gemaakt van PVC niet per definitie deze weekmaker. De onderzoeker van de nieuwe Voedsel en Waren autoriteit meldde dat er tegenwoordig tal van goede weekmakers zijn die in PVC worden gebruikt.

De laatste jaren is er al een grote ommekeer geweest bij de producenten van seksspeeltjes. Door druk vanuit de media en vanuit (web)winkels is het aantal seksspeeltjes met ftalate in de afgelopen jaren enorm afgenomen. De nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit bevestigt dat zij geen recent onderzoek heeft gedaan naar het aantal seksspeeltjes waarin ftalate is verwerkt. Het onderzoek naar ftalate in seksspeeltjes heeft reeds 2 jaar geleden plaatsgevonden. Het kan volgens de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit dus goed zijn dat ftalate reeds niet meer wordt gebruikt in seksspeeltjes.

Willie.nl wil dat haar klanten veilig kunnen genieten van hun seksspeeltjes en neemt geen producten in het assortiment op waarvan bekend is dat ze ftalate bevatten. Dus zelfs wanneer je wel 2 uur per dag, 5 dagen per week van je sextoy wilt genieten, dan hoef je je bij ons geen zorgen te maken!

#willieshop

persbericht - 14 maart 2011

Willie.nl maakt melding bij de NMa over prijsafspraken in sexbranche

Online shop www.willie.nl - prijsvechter in de markt van erotische producten- is naar de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) gestapt om melding te maken van verboden prijsafspraken. Volgens willie.nl worden prijzen kunstmatig hoog gehouden waardoor de consument onnodig veel betaalt.

De online shop heeft de Haagse advocaat mr. J.L. Pit in de arm genomen om haar juridisch bij te staan. Mr. Pit heeft de klacht recent bij de NMA ingediend.

Aanleiding voor de klacht bij de NMa is de mededeling van twee leveranciers die niet wensen te leveren aan willie.nl, aangezien Willie te veel zou afwijken van de 'voorgeschreven adviesprijzen'. Willie.nl vindt dat de marktwerking ernstig wordt verstoord en dat ze daardoor schade lijdt. Het gaat met name om door de leveranciers gehanteerde adviesprijzen voor vibrators van de merken Lelo, We-Vibe en Fleshlight.

Namens de webwinkel heeft mr. J.L. Pit de NMa verzocht een onderzoek in te stellen. Willie.nl heeft via de media vernomen dat dit onderzoek inmiddels is ingesteld. De webwinkel wacht de uitkomsten van dit onderzoek af. Ze verwacht dat de actie van de NMa een einde zal maken aan de verboden prijsafspraken in deze branche.

Willie.nl, stout de voordeligste in sextoys, is de online shop van Willie BV met een grote collectie erotische speeltjes, sexy kostuums en lingerie van hoogwaardige kwaliteit. Willie.nl biedt deze producten aan tegen prijzen die tientallen procenten lager liggen in vergelijking met andere erotische webwinkels.

Willie.nl en de media

PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 21 april 2014

Paaseieren zoeken voor volwassenen

Willie.nl verstopt vibrerende eitjes op meubelboulevards

Webwinkel in erotische artikelen Willie.nl heeft vandaag honderden spannende paaseieren verstopt in showrooms van beddenwinkels in heel Nederland. De vibrerende eitjes zijn vanochtend in alle vroegte achtergelaten in nachtkastjes en beddenlaatjes op de grote woonboulevards.
Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Limburg: door het hele land zijn vibrerende eieren verstopt in en rond bedden in de slaapkamers van onder meer Beter Bed, Goossens wonen en slapen en Woonexpress. Woonboulevard-bezoekers die een eitje vinden, mogen het artikel uiteraard mee naar huis nemen om uit te proberen. De eitjes zijn discreet verpakt, zodat ouders met kinderen er geen aanstoot aan hoeven te nemen.
Oprichtster Jacqueline Albers van Willie.nl: "Tweede paasdag is traditioneel hét moment dat Nederland massaal naar de meubelboulevard trekt. Daar lopen vandaag dus ontzettend veel potentiële klanten van ons rond. Om al die mensen op een sympathieke en ludieke manier kennis te laten maken met ons merk en de leuke spullen die we verkopen, hebben we honderden gratis cadeautjes voor ze verstopt. Precies op de plekken waar onze producten doorgaans relevant zijn – in bed dus."
De vibrerende eitjes zijn een van de best verkochte én meest gewaardeerde artikelen op de site van Willie.nl. "Zeer leuk, veel plezier van gekregen," aldus een review op de website. En: "Mijn vrouw en ik hebben genoten van diverse hoogtepunten." Als de actie een succes is, is het bedrijf zeker van plan die volgend jaar te herhalen. "Natuurlijk koesteren we stiekem de hoop dat dit uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend evenement, inderdaad een beetje zoals de Nieuwjaarsduik van Unox. 'Paaseieren zoeken voor volwassen', een traditie is geboren!" lacht Albers.
De ludieke actie van vandaag vormt de aftrap van een nieuwe landelijke campagne van Willie.nl waarin het bedrijf op een nuchtere en inspirerende manier reclame gaat maken voor zijn voordelige sex-toys. Jacqueline Albers: "Artikelen om je liefdesleven een boost te geven zijn allang geen taboe meer. Toch zien we dat veel concurrenten daar heel krampachtig over doen. Ze presenteren zichzelf als lingeriemerk of stoppen de artikelen weg op hun site onder het kopje 'intimiteit'. Wij vinden dat je daar niet zo ingewikkeld over moet doen. Sex is lekker, en wordt nog veel spannender met wat extra spullen. Tja, dat gaan wij niet onder stoelen of banken steken."

PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 8 augustus 2013

Het mooiste meisje van het dorp!

Ben jij ook zo benieuwd wie het mooiste meisje van Nederland is?

Presentator Sol Wortelboer, bekend van MTV, ging voor de nieuwe afleveringen van 'Het mooiste meisje van het dorp' weer langs opvallende Nederlandse dorpen opzoek naar onze Hollandse schone. En wat kwam hij mooie dames tegen in Nieuw Amsterdam, Roggel, Hardegarijp, Biervliet, Takkenberg, Wouw, Enter, Stampersgat en Bathmen.
'In 10 afleveringen racet Sol deze zomer, in zijn opvallende witte Porsche, deze leuke dorpen af en ontmoet in zijn zoektocht naar het mooiste meisje, leuke en opvallende bewoners van deze dorpjes die hem verwijzen naar Hét mooiste meisje! In aflevering 10 speelt zich een spannende ontknoping af en weten we allemaal wie het mooiste meisje is!!
Bekijk de eerste aflevering op: http://hetmooistemeisjevanhetdorp.nl/
Deze serie wordt ook wekelijks op tv uitgezonden: eerste aflevering 10-8-2013, Veronica, 23:50 uur. Dit format is uniek voor televisie omdat er nog nooit zo'n kort programma in Nederland is uitgezonden.

PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 20 november 2012

OFFICIELE SEKSSPEELTJES LIJN 50 TINTEN GRIJS

'Genot, pijn, beloning en straf, ... Dat zijn allemaal woorden die in mij opkomen. Zijn bedoeling is duidelijk: mijn innerlijke godin tot leven wekken, en ik verlang niets meer dan dat'
Sinds vandaag is in Nederland de officiële seksspeeltjes lijn van 50 tinten grijs verkrijgbaar. De seksspeeltjes zijn in nauwe samenwerking met schrijfster E.L. James ontworpen en te koop op willie.nl.
'De laatste maanden is de vraag naar producten uit de 50 tinten trilogie geëxplodeerd', aldus Jacqueline van Willie.nl. 'We verwachten dat deze officiële collectie nog meer vrouwen inspireert om de spannende scènes uit de boeken zelf te gaan beleven.'
De 50 tinten collectie bestaat uit 20 speeltjes die ieder een naam hebben gekregen gebaseerd op een passage uit de 50 tinten trilogie. Zo zijn er de Charlie Tango vibrator en de Inner Goddess zilveren balletjes. E.L. James, de schrijfster van de populaire boeken, is zeer verheugd met deze productlijn. 'I am so excited that the toys I described in the books have come to life and can now be enjoyed around the world.'
50 Tinten Grijs is een ongekend fenomeen. Wereldwijd zijn inmiddels 40 miljoen boeken verkocht en in Nederland meer dan 1 miljoen. De boeken zijn in 61 talen vertaald. Over de hele wereld hebben 60 miljoen mensen 50 tinten grijs gelezen. De drie Vijftig Tinten delen nemen de nummers een, twee en drie in van de Besteller 60 van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.
Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Het boek zit vol met seksscènes en heeft de verkoop van de in het boek beschreven seksartikelen naar grote hoogte gestuwd. Op Willie.nl is de vraag naar Ben Wa ballen in 6 maanden tijd met 500% gestegen.
De 50 tinten accessoires zijn te koop vanaf 14,95 euro en worden discreet thuisbezorgd.

PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 13 november 2012

TV-SPOTJE WILLIE.NL IN VIJFTIG TINTEN GRIJS MAAND

Vanaf 13 tot en met 30 november zal Willie.nl op tv te zien zijn met een prikkelend en tot de verbeelding sprekend reclamespotje. De tv-commercial laat een man en een vrouw zien in sensuele setting, en toont de boeken van de bestseller- trilogie van Vijftig Tinten. Het is de eerste keer dat Willie.nl via tv-kanalen adverteert. Het reclamespotje zal getoond worden in het kader van de Vijftig Tinten Grijs-maand op Net 5, welke de gehele maand November loopt. Het spotje zal te zien zijn gedurende de reclameblokken in de avonden op de zenders SBS6, NET 5 en Veronica.

&Op Willie.nl kan je zowel de boeken zelf bestellen, als ook de sex toys die door de hoofdpersonen Christian Grey en Anastasia Steele tijdens hun samenzijn gebruikt worden, waaronder de dankzij het boek, immens populaire, Lelo Luna balletjes. Ook kun je op de site verscheidene passende lingeriesetjes bestellen en zelfs de echte Christian Grey stropdas waarmee de hoofdpersoon zijn submissieve partner vastmaakt. Deze zijn allen in één keer terug te vinden op de speciale Vijftig Tinten grijs-pagina.

Bekijk deze commercial en andere filmpjes op het Willie.nl-youtube kanaal

Koop de boeken en de speeltjes besproken uit het boek. Deze bestel je snel en voordelig bij Willie.nl

Fajah Lourens DJ op gaypride boot willie.nl
•SBS shownieuws
•Telegraaf
•Metro
•Noord-Hollands dagblad
•UPC live
•Vrouw Online
•NL Tracks
PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 30 juli 2012

FAJAH LOURENS DJ OP GAYPRIDE BOOT WILLIE.NL

Fajah Lourens draait op 4 augustus op de Gaypride boot van Willie.nl. Fajah is met name bekend als actrice, maar heeft daarnaast ook een carrière als DJ opgebouwd. Willie.nl - de online shop voor sexy lingerie en sexspeeltjes – maakt er samen met Fajah een knalfeest van.
'We zijn heel blij Fajah aan boord te hebben. Fajah draagt safe sex een warm hart toe en past met haar uitstraling heel goed bij onze boot', aldus Jacqueline van Willie.nl. 'Fajah is niet alleen een fantastische verschijning, maar zal het publiek aan de Amsterdamse grachten met haar muziek trakteren op een superfeest.'
De Willie.nl boot is te herkennen aan het levensgrote martini glas met daarin een danseres. Deze act is geïnspireerd door de bekende optredens van Dita von Teese in Las Vegas. Tussen de bruggen van de grachten door gaat het glas hoog de lucht in.
Het thema van de Willie.nl boot is de Willie Awards! In korte tijd is Willie.nl uitgegroeid tot de best beoordeelde online sexshop. De showmaster van de Willie.nl boot reikt de prijzen uit en dankzij glijmiddelenproducent System Jo zal ook het publiek langs de kant in de prijzen vallen.
De Willie-boot zal als eerste starten uit box 7 om kwart over 2, met startnummer 47. Dit jaar kan er ook gestemd worden op de mooiste boot van de parade. Door het bootnummer 'B 47' te smsen naar het nummer 4477 stem je op Willie.nl !
PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 2 december 2011

EROTISCH KERSTPAKKET RUKT OP

Kerst 2011 lijkt warmer dan ooit te worden. Erotische webwinkels kunnen de vraag naar ' Kerstpakketten met prikkelende inhoud' nauwelijks aan.
Online shop www.willie.nl – de sterk groeiende prijsvechter in de markt van erotische producten- signaleert dit jaar een opvallend stijgende vraag naar erotische Kerstpakketten. De traditionele blikjes paté en flessen wijn maken steeds vaker plaats voor tubes glijmiddel en flessen massageolie, zo blijkt.
Hoe 'hot' de erotische Kerstpakketten zijn, blijkt wel uit het feit dat er nu bedrijven zijn die partijen afnemen om de sexy pakketten aan werknemers cadeau te doen.
De goedkoopste versie van het sexy Kerstpakket kost €29,95. Voor de duurste versie is de klant €69,95 kwijt. In het basispakket zitten o.a. een vibrator, massage olie, een spelletje, clitoris gel en diverse andere seksattributen.
Onlangs nog werd bekend dat het Kerstpakket bezig is met een come back. Na twee magere jaren worden dit jaar in Nederland voor het eerst meer dan vijf miljoen Kerstpakketten uitgedeeld. Aan het cadeau wordt gemiddeld 38 euro uitgegeven, 4 euro meer dan voorgaande jaren. Volgens het Platform Promotie Producten (PPP) is het Kerstpakket bezig met een come back o.a. omdat het veel goedkoper is dan een dertiende maand of een luxe bedrijfsuitje. Bij het uitbreken van de crisis schrapte veel bedrijven de eindejaarstraditie.
De afgelopen jaren ontstond er verschillende keren commotie doordat bedrijven werknemers een pikant Kerstpakket cadeau deden. Zo werden Kerst vorig jaar de werknemers van het bedrijf Polyvision in het Friese Noordwolde verrast met een bijzonder Kerstpakket. Het bedrijf, dat koudschuim levert, had vibrators in de pakketten voor de vrouwelijke werknemers. Voor de mannen was er een tube glijmiddel.
Seksspeeltjes gevaarlijk?

Dinsdag 5 juli 2011

Vanochtend stond in de Telegraaf een artikel met de tendentieuze kop 'seksspeeltjes gevaarlijk'. De Telegraaf haalt een onderzoek aan van de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit en stelt dat seksspeeltjes bij intensief gebruik (meer dan 8 uur per week) gevaarlijk zijn.

Willie.nl heeft met de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit gebeld en navraag gedaan om te horen hoe het nu werkelijk zit.

Sexspeeltjes hoeven – zelfs bij zeer intensief gebruik – niet gevaarlijk te zijn. Alleen seksspeeltjes waarin de weekmaker ftalate is gebruikt, kunnen bij zeer intensief gebruik gevaarlijk zijn. In tegenstelling tot wat de Telegraaf meldt, bevatten seksspeeltjes gemaakt van PVC niet per definitie deze weekmaker. De onderzoeker van de nieuwe Voedsel en Waren autoriteit meldde dat er tegenwoordig tal van goede weekmakers zijn die in PVC worden gebruikt.

De laatste jaren is er al een grote ommekeer geweest bij de producenten van seksspeeltjes. Door druk vanuit de media en vanuit (web)winkels is het aantal seksspeeltjes met ftalate in de afgelopen jaren enorm afgenomen. De nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit bevestigt dat zij geen recent onderzoek heeft gedaan naar het aantal seksspeeltjes waarin ftalate is verwerkt. Het onderzoek naar ftalate in seksspeeltjes heeft reeds 2 jaar geleden plaatsgevonden. Het kan volgens de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit dus goed zijn dat ftalate reeds niet meer wordt gebruikt in seksspeeltjes.
Willie.nl wil dat haar klanten veilig kunnen genieten van hun seksspeeltjes en neemt geen producten in het assortiment op waarvan bekend is dat ze ftalate bevatten. Dus zelfs wanneer je wel 2 uur per dag, 5 dagen per week van je sextoy wilt genieten, dan hoef je je bij ons geen zorgen te maken!

#willieshop

PERSBERICHT WILLIE.NL

DEN HAAG, 14 maart 2011

Willie.nl maakt melding bij de NMa over prijsafspraken in sexbranche

Online shop www.willie.nl - prijsvechter in de markt van erotische producten- is naar de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) gestapt om melding te maken van verboden prijsafspraken. Volgens willie.nl worden prijzen kunstmatig hoog gehouden waardoor de consument onnodig veel betaalt.

De online shop heeft de Haagse advocaat mr. J.L. Pit in de arm genomen om haar juridisch bij te staan. Mr. Pit heeft de klacht recent bij de NMA ingediend.
Aanleiding voor de klacht bij de NMa is de mededeling van twee leveranciers die niet wensen te leveren aan willie.nl, aangezien Willie te veel zou afwijken van de 'voorgeschreven adviesprijzen'. Willie.nl vindt dat de marktwerking ernstig wordt verstoord en dat ze daardoor schade lijdt. Het gaat met name om door de leveranciers gehanteerde adviesprijzen voor vibrators van de merken Lelo, We-Vibe en Fleshlight.
Namens de webwinkel heeft mr. J.L. Pit de NMa verzocht een onderzoek in te stellen. Willie.nl heeft via de media vernomen dat dit onderzoek inmiddels is ingesteld. De webwinkel wacht de uitkomsten van dit onderzoek af. Ze verwacht dat de actie van de NMa een einde zal maken aan de verboden prijsafspraken in deze branche.
Willie.nl, stout de voordeligste in sextoys, is de online shop van Willie BV met een grote collectie erotische speeltjes, sexy kostuums en lingerie van hoogwaardige kwaliteit. Willie.nl biedt deze producten aan tegen prijzen die tientallen procenten lager liggen in vergelijking met andere erotische webwinkels.