iLOVilov-magazine
ilov-magazine

Nieuwe uitgave iLOV SEX

Het nieuwe iLOV Magazine met Linda de Munck:
Nu verkrijgbaar!

Vandaag verschijnt het vierde nummer van iLOV Magazine. Op de cover staat deze keer sexvlogger Linda de Munck. De ideale 'muze' voor iLOV Magazine: "Linda staat voor nieuwsgierigheid, levenslust, eerlijkheid en een open mind over alles wat met seks te maken heeft. Precies wat we met het magazine willen uitdragen."

iLOV magazine missie

De missie van iLOV magazine bestaat eruit om zowel mannen en vrouwen te inspireren op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Er valt zoveel te ontdekken, maar soms heb je een zetje nodig om je nieuwsgierigheid te laten ontluiken. Dat zetje proberen wij de lezer met iLOV te geven.

iLOV introduceert: Muze Linda de Munck

Vlogger De Munck komt uitgebreid aan het woord over haar interesse voor sex en seksualiteit, en de manier waarop ze met haar verhaal, via verschillende kanalen zoals Pleasure Academy, een grote groep volgers weet te bereiken. "Niets is gek of raar en alles kan - in die zin is sex heel interessant en raak je er nooit over uitgepraat. Daarbij stel ik me ook heel open op, waardoor anderen zich ook kunnen openstellen en veel willen delen," aldus de Munck.

Ook komt sextoy-tester Tess aan het woord. Deze keer niet over sextoys, maar over haar liefde voor BDSM, volgens Tess een geaardheid die veel verder gaat dan de muren van de slaapkamer. In iLOV is er daarnaast, zoals altijd, uitgebreid aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sextoys. Deze keer met een erotische summer guide: de zomerse slaapkamer Musthaves van 2018.

Bestel iLOV sex met Linda de Munck nu voor 4,95 op ilovmagazine.nl of ontvang ‘m gratis bij elke bestelling op Willie.nl.

Direct shoppen

ilov-magazine

Nieuwe uitgave iLOV ADVENTURE

Het nieuwe iLOV Magazine met Farrieda Smit: nu verkrijgbaar.

Hij is er hoor, dé nieuwste editie van iLOV Magazine met de mooiste muze uit Nederland… Farrieda Smit! Deze dame is bekend geworden vanwege haar modellenwerk en vlogs, maar timmert inmiddels ook hard aan de weg als actrice. Zo speelt ze in de serie ‘Brugklas’ en verovert ze het internet met ‘Liefdevol’. Maar dat is niet alles: Farrieda staat ook nog eens in de finale van Miss Nederland. Is er iets dat ze niet kan?

De laatste trends op het gebied van sextoys

Dit en nog veel meer vind je in de oktober-editie van iLOV Magazine. Het magazine staat namelijk boordevol tips en tricks op het gebied van seks, lust en liefde. Wist je bijvoorbeeld dat je op afstand met elkaar kan spelen dankzij de smart toys van We-Vibe? En met onze meest stoute toy tips, spannende verhalen en ultieme giftguide voor de feestdagen, kom je warm de winter door!

iLOV introduceert: Pleasure Academy met Linda de Munck

Wil je meer, meer, meer? Dat kan geregeld worden! Elke vrijdag om 12:00 uur staat een nieuwe video online waarin Linda de Munck met de leukste gasten de laatste ontwikkelingen op het gebied van seks, lust en verleiden bespreekt. Oftewel: de meest naughty lessons door de most badass teachers. Dat wil je niet missen! Abonneer je nu.

Bestel het magazine nu voor 4,95 euro of ontvang ‘m gratis bij elke bestelling op Willie.nl.

Direct shoppen

ilov-magazine

Nieuwe uitgave iLOV THE BODY

De tweede editie van iLOV Magazine is een feit. Net als de eerste editie, staat ook dit issue vol met mooie verhalen en interviews, wonderbaarlijke feiten en interessante acties. Door het thema The Body, krijg je als lezer de kans om je allerlei nieuwe dingen lichaam en geest te ontdekken. Laat je verrassen door speurtochten, quizzen, de interessante resultaten van Het Grote Porno-onderzoek 2017 en zie het lichaam door de ogen van een ander, namelijk beeldend kunstenaar Frank E Hollywood.

De iLOV muze van deze nieuwe editie staat bekend om zijn eigentijdse kunst en is momenteel te zien in de serie Dream School op NPO3. Daarbij strijdt Hollywood voor een betere wereld en heeft hij de handen ineen geslagen met Safe condooms en stichting Orange Babies. Speciaal voor deze samenwerking ontwierp hij een speciaal designer-condoom, waarvan de opbrengst 100% naar stichting Orange Babies gaat. Voor slechts €1 krijg je dus een echt kunstwerk van Hollywood en steun je tegelijkertijd het goede doel. De designer-condooms hebben een gelimiteerde oplage en zijn hier te koop op Willie.nl.

Je ontvangt iLOV magazine cadeau bij iedere bestelling op Willie.nl.


Direct shoppen

ilov-magazine

Nieuwe uitgave iLOV THE ISLAND

iLOV Magazine is een nieuw unisex tijdschrift dat alle onderwerpen binnen de thema’s Lust, Ontdekken en Verleiden aansnijdt. Op de website verschijnen het hele jaar door artikelen over passie, liefde, sensualiteit en sexualiteit. Op de cover van de eerste editie van iLOV schittert de Vlaamse muze Marisa Papen. In het blad vertelt zij over haar band met de natuur, het vrouwelijk lichaam en hoe het is om jezelf telkens opnieuw te moeten uitvinden. Zimra Geurts vertelt over haar nieuwe project, Shespot.nl krijgt speciale aandacht en sexuologe Astrid Kremers legt uit hoe sex eigenlijk gelijk is aan een uitgebreid buffet. iLOV is online te volgen via haar eigen online platform www.ilovmagazine.nl en www.facebook.com/ilovmagazine. Bereid je voor op wekelijkse artikelen, verhalen, filmpjes en interviews over Lust, Ontdekken en Verleiden.

iLOV Magazine komt twee keer per jaar uit en is voor maar €4,95 te verkrijgen via www.ilovmagazine.nl/bestellen en je ontvangt het magazine kado bij je bestelling op Willie.nl


Direct shoppen