Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug

Eerste keer anale seks

Iets nieuws proberen is altijd spannend. Denken jullie al een tijdje aan anale seks, maar weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Een beetje voorbereiding is het halve werk en maakt die eerste keer een hele fijne ervaring.

Ben je bang dat het pijn doet?

Je anus heeft duizenden hele gevoelige zenuwuiteinden die ervoor zorgen dat anale seks, als je voorzichtig begint, je heel veel genot zullen brengen. De meeste zenuwuiteinden zitten geconcentreerd in de opening, maar ook aan de binnenkant. En het aangenaamste gevoel is een stimulatie van beide, dus wanneer er ook penetratie aan de binnenkant plaatsvindt. Naast de anale stimulatie is het fijnste wanneer ook je geslachtsdelen gestimuleerd worden. Dit zorgt voor de meest intense orgasmes. De meeste mensen raken al heel erg opgewonden bij het idee van deze daad!

Wil je het al proberen?

Begin niet meteen met een penis in volle erectie. Je achterste is heel erg strak en wanneer je meteen met penetratie begint, zal dit pijn gaan doen. Begin met een vinger, die van jezelf of die van je geliefde of een heel dun seksspeeltje. Stimuleer eerst de buitenkant van je opening om te ontspannen en opgewonden te raken. Je zal zien dat er zo ruimte ontstaat en je opening wat meer open gaat. Nu kun je stukje bij beetje naar binnen en heel voorzichtig uitproberen hoe ver je kunt gaan. Laat je partner goed weten of je het lekker vind of niet. Dan weet hij wat ie moet doen. Anale seks is niet vies. Zorg gewoon dat je schoon en fris bent.

Er wordt vaak gedacht dat anale seks vies is. Dit is een misverstand. Als jij schoon en gezond bent, is je anus dat ook. Door de natuurlijk aanwezige bacteriën wordt je anus beschermd tegen infecties. Zorg er wel voor dat alles wat bij jou naar binnen gaat goed schoon is. Of het een speeltje is, een vinger of een penis.

Glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel

Je achterste wordt niet vanzelf glad, hoe opgewonden je ook bent. Zorg daarom voor heel veel glijmiddel. Gebruik je een condoom? Gebruik dan geen glijmiddel op olie basis, dit tast het rubber van de condoom aan. Zorg dat je in de stemming bent, super opgewonden en relaxed, doe dan het glijmiddel op.

Ben je er klaar voor?

Begin heel voorzichtig en zorg dat je partner supergeduldig met je is. Het beste is om de eerste keer lepeltje, lepeltje te beginnen. Zo kan je partner je nog goed zien en voelen en heb jij ook meer controle. Op zijn hondjes is voor gevorderden.

Let goed op!


Via anale seks worden ziektes zoals HIV gemakkelijk overgedragen. Gebruik daarom een condoom. Wissel ook niet van anaal naar vaginale stimulatie, hiervan kun je ziek worden. Gebruik bijvoorbeeld een hand voor de anale stimulatie en de andere voor de vaginale.

Het allerbelangrijkste is, je moet het echt willen en opgewonden raken van het idee bij anale seks. Heb je dat niet? Dan moet je het echt niet proberen. Doe het niet omdat je vriend het zo graag wil of omdat je denkt dat het normaal is. Je partner zal er alleen van genieten als hij jou er echt van ziet genieten!


Eerste keer anale seks