FeelzToys - Black Jamba - Anaalvibrator met afstandsbediening

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte12,2 cm
Breedte10,5 cm
Diameter4,3 cm
Merk Feelztoys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Anaaltoys   Sextoys voor haar   Siliconen vibrators  
EAN 8717903274354
Artikelnummer V032209

Productomschrijving

Deze Black Jamba vibrator is geschikt voor zowel anale stimulatie als g-spot- en clitorisstimulatie. De toy kan dan ook worden gebruikt door mannen en vrouwen. De man kan de vibrator anaal gebruiken waarbij de prostaat wordt gestimuleerd. De vrouw kan de Black Jamba vibrator op twee manieren gebruiken: als g-spot- en clitorisstimulator door de vibrator vaginaal in te brengen. Maar ook de vrouw kan de vibrator natuurlijk anaal gebruiken.

De Black Jamba anaal vibrator is gemaakt van siliconen en ABS materiaal. De vibrator is voorzien van 10 verschillende vibratiepatronen die eenvoudig te bedienen zijn met een drukknoppen op de meegeleverde afstandsbediening. Hierbij heeft de vibrator twee krachtige motoren die onafhankelijk van elkaar bediend kunnen worden. Daarbij komt dat de Black Jamba anaal vibrator een verwarmende functie heeft wat zorgt voor een aangename ervaring.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten