♥ Black Friday Sale: tot 78% korting op giftsets! ♥
Durex Try Me pakket 36st
Categorie: Condooms met smaakje | 0 reviews

Durex Try Me pakket 36st Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V005558
Merk Durex
Categorieën Condooms   Ribbels & nopjes condooms   Smaakjes condooms   Condoom pakketten  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Durex Try Me pakket 36st Omschrijving

Try Durex! Probeer elke avond iets anders met dit pakket. Je vindt ten eerste de Taste Me condooms. Deze bestaat uit 12 smaakcondooms in de smaken appel, banaan, aardbei en sinasappel. Van elke smaak krijg je 3 condooms.

De Durex Surprise Me condooms bestaan uit 4 Pleasure Me condooms, 4 Durex Feeling Sensual condooms, 2 Durex aardbei condooms en 2 Durex Orgasmic condooms.

Tot slot kan je genieten van de Durex Pleasure Me condooms, deze condooms hebben een speciale ribbels- en noppenstructuur, welke zorgt voor een heerlijke wrijving tussen de penis en de vagina of anus. Hierdoor heeft zowel de man als de vrouw genot van Durex Pleasure Me Condooms. 

 

 

Lees hier de reviews van andere klanten

Durex Try Me pakket 36st