Durex Try Me pakket - 36 stuks

{{dealText}}

Productspecificaties

Merk Durex
Categorieën Condooms   Ribbels & nopjes condooms   Smaakjes condooms   Condoom pakketten   Condooms per maat   Condooms per merk  
EAN 0
Artikel nummer V005558

Productomschrijving

Try Durex! Probeer elke avond iets anders met dit pakket. Je vindt ten eerste de Taste Me condooms. Deze bestaat uit 12 smaakcondooms in de smaken appel, banaan, aardbei en sinasappel. Van elke smaak krijg je 3 condooms.

De Durex Surprise Me condooms bestaan uit 4 Pleasure Me condooms, 4 Durex Feeling Sensual condooms, 2 Durex aardbei condooms en 2 Durex Orgasmic condooms.

Tot slot kan je genieten van de Durex Pleasure Me condooms, deze condooms hebben een speciale ribbels- en noppenstructuur, welke zorgt voor een heerlijke wrijving tussen de penis en de vagina of anus. Hierdoor heeft zowel de man als de vrouw genot van Durex Pleasure Me Condooms. 

 

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten