Chlamydia en Gonorroe Test met Just Safe Condooms (10st)

{{dealText}}

Productspecificaties

Merk Safe Test-point
Categorieën Drogist   Zelftesten   SOA Testen  
EAN 0
Artikel nummer V005626

Productomschrijving

Met dit pakket test je jezelf op Chlamydua en Gonorroe, daarnaast zorg je er voor dat je voortaan goed beschermd bent met de Just Safe Condooms!

Chlamydia Test: 
Deze test is een eenvoudig hulpmiddel om chlamydia op te sporen. Onbehandelde chlamydia kan leiden tot ernstige gevolgen zoals een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, infecties aan ogen, longen en keel, en onvruchtbaarheid. Let op: Deze test is enkel voor vrouwen!
Gonorroe Test:
Deze Gonorroe Test voor vrouwen is een betrouwbare test om snel een Gonorroe besmetting te ontdekken. Deze test is eenvoudig met een wattenstaafje uit te voeren.
Gonorroe is een soa en heeft een incubatietest van 10 dagen, kan ook zonder penetratie worden overgedragen en kan vervelende klachten veroorzaken.
Deze Gonorroe test is voor vrouwen, is even betrouwbaar als testen die in een laboratorium uitgevoerd worden en is voorzien van het CE0459 registratie nummer.

Een voordeelverpakking met 10 Just Safe Condooms. Het Just Safe Condoom is een standaard condoom voorzien van anatomische vorm en siliconen glijmiddel. Dit standaard condoom ruikt niet naar rubber vanwege het subtiele vanille mask dat aan dit condoom is toegevoegd.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten