Willie Blog - Tips voor tussen de lakens!

Nieuwe Good Vibrations aflevering: Clone-A-Willy (seizoen 2)

Tekst

Wist je dat er naast dit blog ook een Willie videoserie bestaat waarin allerlei speeltjes besproken worden? Het heet Good Vibrations en bestaat uit een testpanel van echte stellen en vriendinnen die in elke aflevering een bepaald seksspeeltje uitproberen en reviewen. De eerste aflevering van het tweede seizoen staat nu online. Het testpanel ging daarin flink aan de slag met hun handen. Ze hebben namelijk het maken van de Clone-A-Willy uitgeprobeerd.

Kopieer jezelf

Normaal gesproken koop je een toy en kan je hem meteen in gebruik nemen. Met de Clone-A-Willy gaat het net even anders, want het speeltje moet eerst gemaakt worden. Met behulp van speciaal modelleermateriaal is het de bedoeling om een exacte kopie te produceren van een echte penis. Dat levert een unieke dildo op, die door middel van een bijgeleverde vibrator ook kan trillen.

Special guests

Het maken van de Clone-A-Willy is vrij eenvoudig, maar het is wel belangrijk om alle stappen goed door te nemen voordat je begint. De zelfgemaakte dildo’s van het testpanel zijn in ieder geval goed gelukt! Dit seizoen zijn Temptation Island-stelletje Pommeline en Merijn in de nieuwe Good Vibrations-video te zien. Nieuwsgierig geworden naar wat zij en de rest van de Clone-A-Willy vonden? Bekijk dan snel de hele video!

De aflevering kun je natuurlijk ook bekijken op de speciale Good Vibrations pagina of het YouTube kanaal van Willie.nl.

Clone-A-Willy maken? Gebruik dit stappenplan

Voor het maken van een Clone-A-Willy hoef je geen speciale vaardigheden te bezitten. Het is alleen b

Voor het maken van een Clone-A-Willy hoef je geen speciale vaardigheden te bezitten. Het is alleen belangrijk om je goed voor te bereiden door alle onderstaande instructies eerst goed door te lezen. Naast het lezen van dit stappenplan raden wij je aan om ook goed naar het filmpje te kijken. Dit zal je zeker helpen om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen!

Clone-A-Willy Buis prepareren

1. Zorg voor een volledige erectie en hou de dichte kant van de buis naast je penis tegen je lichaam aan. Markeer vervolgens de plek waar jouw penis stopt.
2. Knip de plastic buis op maat, zodat hij ongeveer 2 centimeter groter is dan je erectie en tape de rand af die later tegen je lichaam aan gehouden zal worden.

LET OP: Als je penis een gebogen vorm heeft en niet goed past in de rechte buis, knip dan de buis in twee stukken en tape ze aan elkaar zoals aangegeven in de plaatjes hieronder.

Clone-A-Willy Mal maken

3. Zet een grote glazen schaal klaar en vul deze met 425 milliliter water met een temperatuur van 32 graden celcius.
4. Zet de timer op 2 minuten en knip de zak met poeder open en gooi de inhoud in de glazen schaal.
5. Mix alles 60 seconden lang door elkaar. De modelleergel krijgt nu een grijzige vorm. Het geeft niet als het nog een beetje klonterig is na een minuut mixen.
6. Gooi meteen na het mixen alles in de plastic buis.
7. Op dit punt is het belangrijk dat er sprake is van een volledige erectie, want de gevulde plastic buis moet daaroverheen geplaatst worden. De penis moet in de buis zitten voordat de 2 minuten op de timer om zijn (zoals aangegeven bij stap 4).

LET OP: Tijdens het plaatsen van de gevulde plastic buis om de penis kan er sprake zijn van een beetje morsen van de modelleergel. Dek de vloer dus af met bijvoorbeeld een oude krant en je lichaam met plastic, bijvoorbeeld een grote vuilniszak. Het geeft niet als er modelleergel op je lichaam terechtkomt want het is gemaakt van 100% veilig materiaal dat eenvoudig afwasbaar is.  

8.   Houd de plastic buis enkele minuten om de penis en check dan of de modelleergel harder is geworden door er heel voorzichtig in te knijpen. Als de gel aan het harden is, kan de buis rustig van de penis afgeschoven worden.
9.   Laat de buis voor tenminste 2 uur lang staan zodat de modelleergel goed uit kan harden.

Clone-A-Willy Vibrator maken

10. Zet een grote plastic beker klaar en leeg hier de twee potjes met vloeibare siliconengel in. Mix dat vervolgens goed door elkaar voor tenminste twee minuten.
11. Gooi de siliconenmix in de plastic buis en vul die tot 2,5 centimeter onder de rand.

LET OP: Als je een Clone-A-Willy maakt zonder vibrator, is het de bedoeling dat je de plastic buis volledig vult met siliconenmix. De 2,5 centimeter is namelijk bedoeld om ruimte te laten voor de vibrator.  

12. Pak een klein vierkant stukje karton en snij daar een X in.
13. Pak de vibrator en schuif het stukje karton erom heen. Steek de vibrator vervolgens precies in het midden van de plastic buis in de siliconenmix. Het stukje karton dient als afsluiting bovenaan.
14. Laat het geheel 24 uur lang staan zodat het helemaal kan drogen.
15. Trek het hard geworden resultaat eruit en voilà: een vibrerende replica van je penis!

Met dit opzetstukje zal je elektrische tandenborstel nooit meer hetzelfde zijn

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een elektrische tandenborstel in huis voor een zo perfect moge

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een elektrische tandenborstel in huis voor een zo perfect mogelijke mondhygiëne. Daar zit een hoop trillende power in die voor meer kan zorgen dan alleen een schoon gebit. Met een kleine aanpassing kan je hem namelijk in een handomdraai in een echte vibrator veranderen.

Perfect voor vakantiegangers en beginners

Een tandenborstel omtoveren in een sextoy doe je met het MyCelebrator tandenborstelopzetstuk. Dit speciaal gevormde opzetstukje klik je op de elektrische tandenborstel en voilà: een stevig trillende vibrator! Ideaal dus voor op vakantie of voor iedereen die op een laagdrempelige manier voor het eerst een sextoy wil uitproberen.

Tandenborstel vibrator gebruiken

Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen, tover je jouw elektrische tandenborstel om in een heerlijke vibrator. Belangrijk hierbij is om te controleren of de tandenborstel een aansluiting heeft zoals aangegeven bij stap 1. Haal vervolgens de tandenborstel van de aansluiting en vervang deze voor de MyCelebrator. Vanaf nu heeft je tandenborstel al zijn onschuld verloren en is getransformeerd tot een heerlijke vibrator. De vibrator is geschikt voor uitwendig gebruik en kan de clitoris op een heerlijke manier stimuleren. Ook de overige erogene zones op het lichaam kunnen uiteraard geprikkeld worden met de MyCelebrator tandenborstel vibrator.  

Koop een complete setup

Glijmiddel is altijd een aanrader als je een seksspeeltje gebruikt. Daardoor glijdt het meteen vanaf het begin heel easy. Ook zorgt het voor een opwindend effect waardoor de hele ervaring veel plezieriger wordt. Tip: koop Willie glijmiddel bij je aankoop. Die is speciaal ontworpen voor het gebruik in combinatie met spannende toys!

King Cock: het meest realistische speeltje ooit!

Hou je van toys die zo echt mogelijk voelen en eruit zien? Dan kan je niet om het assortiment van Ki

Hou je van toys die zo echt mogelijk voelen en eruit zien? Dan kan je niet om het assortiment van King Cock heen. Dit Amerikaanse kwaliteitsmerk produceert alles op eigen bodem, waar elke dildo en vibrator tot in het kleinste detail natuurgetrouw vormgegeven wordt.