Black Vrijday Sale 2023

Tijdens Willies Black VRIJday scoor je hoogtepunten voor bodemprijzen. Van 20 tot en met 27 november vind je hier de beste Black Friday deals, met kortingen tot meer dan 70%!

[V026555]
[V029952]

5 euro cadeau? Meld je aan!

Black Friday is tegenwoordig geen dag meer, maar een hele week! Wil jij als eerste de allerbeste deals van het jaar shoppen en op de hoogte zijn van alle actuele aanbiedingen? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met Black Friday Dagdeals, zodat je geen enkele actie mist! Je ontvangt dan meteen 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! 

Black Vrijday - Black Friday Sale

Hoewel Thanksgiving in Nederland niet echt gevierd wordt, hebben we de Black-Fridaytraditie helemaal omarmd. Zelfs zodanig dat je de hele week kunt profiteren van aantrekkelijke acties! Van 20 tot en met 27 november gelden bij Willie verschillende hoge kortingen op allerlei sextoys van uiteenlopende (A-)merken.

Wat is Black Friday?

Black Friday is oorspronkelijk een traditie in de Verenigde Staten, waarbij winkels de vrijdag na Thanksgiving stunten met kortingen. Omdat veel werknemers daar de dag na Thanksgiving vrij zijn, gebruiken winkels juist deze dag om het seizoen van kerstinkopen in te luiden. Als je dan bedenkt hoe gek Nederlanders op goede aanbiedingen zijn, is het een wonder dat dit fenomeen niet al decennia eerder is overgewaaid. Maar de laatste jaren is ook hier het kortingsfestijn in volle hevigheid losgebarsten. Veel shops beginnen in aanloop naar deze internationale koopjesdag al met aantrekkelijke deals te strooien. Traditiegetrouw wordt Black Friday opgevold door Cyber Monday, waarmee de inmiddels beroemde 'Black Week' tot een eind komt.