Willie Toys - Tepelklemmen

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleur

Zwart / Zilver / (Paars / Rood / Blauw / Roze) 

Materiaal

ABS Plastic

Lengte

2,2 cm
Categorieën
EAN 8718801921159
Artikelnummer V008573

Productomschrijving

Met de Willie tepelklem kan een tepel op een speelse manier gestimuleerd worden. De tepelklem is gevormd voor optimaal gebruiksgemak. Hierdoor voelt de klem aangenaam aan, aan de tepel. Onderaan is de klem afgewerkt met een klein gekleurd belletje. Let op! U ontvangt bij dit artikel 1 tepelklem.

Tepels Stimuleren

Tepelklemmen zijn bij voorkeur geschikt voor het stimuleren van de tepels. Het genot bij deze stimulatie hangt erg af van de druk op de tepels. De tepelklem van Willie is voorzien van een klein schroefje aan de zijkant. Met behulp van dit schroefje kan de druk op de tepel opgebouwd en afgesteld worden.

Tepelklemmen gebruiken

De tepelklem van Willie zijn eenvoudig en comfortabel te gebruiken. Beide uiteinden van de klem, zijn afgewerkt met siliconen. Hierdoor voelt de klem aangenaam aan. Aan de klem is een klein gekleurd belletje bevestigd. Dit belletje geeft een speelse uitstraling en bied mogelijkheden met spannende spelletjes.

Verrassende kleuren

Bij het ontvangen van de Willie tepelklem is het elke keer weer een verassing welke kleur je krijgt. De beschikbare kleuren zijn roze, rood, blauw en paars.

Dit artikel betreft 1 tepelklem.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten