We-Vibe Unite

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB-oplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurPaars
MateriaalSiliconen
Lengte7,4 cm
Diameter4,5 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk We-Vibe
Categorieën Speeltjes   Vibrators   Koppelvibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor hem   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   C-shape koppelvibrators  
EAN 839289006447
Artikelnummer V005643
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De We-Vibe Unite is gemaakt om de clitoris en de G-Spot handsfree te stimuleren. Deze duo vibrator kan zowel alleen, als met de partner gebruikt worden. Dankzij het dunne en comfortabele design kan je deze vibrator ook tijdens de seks inhouden, zonder dat deze in de weg zit. De vibrator zal dan intense trillingen brengen op de clitoris, op de G-Spot en op de penis.

We-Vibe Unite vibratiestanden

De We-Vibe Unite heeft 10 vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de meegeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening is eenvoudig te bedienen met de drukknop. De 10 patronen zorgen voor zeer gevarieerde stimulatie. Door de patronen met elkaar af te wisselen, kan je jezelf iedere keer op een andere manier stimuleren.

We-Vibe Unite gebruiken

Dankzij het body-safe siliconen materiaal is deze We-Vibe Unite spatwaterdicht. Met de meegeleverde oplader kan je de We-Vibe Unite opladen, waarna deze bijna een uur lang meegaat. De We-Vibe Unite is fluisterstil en je kan deze dus overal en op elk moment gebruiken! Wij adviseren de We-Vibe Unite met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten