We-Vibe - Pivot - Vibrerende cockring

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurBlauw
MateriaalSiliconen
Lengte7.5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk We-Vibe
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Sextoys voor koppels   Sextoys met app   Vibrerende cockringen   Siliconen cockringen  
EAN 839289006812
Artikelnummer V010023

Productomschrijving

De We-Vibe Pivot biedt voor beiden zowel comfort als stabiliteit en het geeft de mogelijkheid om de ring te gebruiken tijdens een arsenaal aan verschillende posities. De vrouw geniet tijdens het vrijen van intense clitoris stimulatie terwijl de man gegarandeerd is van een uitgesteld en krachtiger orgasme. 

De Pivot is gemaakt van zacht siliconen materiaal en dit zorgt ervoor dat de ring buigzaam is en zeer comfortabel op het lichaam aanvoelt. Jullie kunnen samen genieten van de tien verschillende vibratie standen waar de krachtige motor van de Pivot over beschikt. 
 

We-Connect app

Door middel van de We-Connect app is het mogelijk om de We-Vibe Pivot op afstand te besturen. Creëer jullie eigen vibratie stand en ga samen het avontuur aan of laat jezelf verrassen door onverwachtse trillingen.
 

We-Vibe Pivot gebruiken

De We-Vibe Pivot is volledig waterdicht en kan dus ook mee in bad of onder de douche voor een spannend avontuur. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Pivot opladen. Wij adviseren de We-Vibe Pivot met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten