LELO Sona - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB oplader meegeleverd
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte10 cm
Diameter5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 7350075026157 Kleur: Paars
Artikelnummer V008761 Kleur: Paars

Productomschrijving

De Lelo Sona Luchtdruk Vibrator is de nieuwste sextoy van Lelo, die de clitoris stimuleert aan de hand van luchtdruk stimulatie. Deze clitoris vibrator stimuleert de gehele clitoris, dus niet alleen het gedeelte wat je kan zien.

  • 75% meer clitoris stimulatie
  • 8 vibratiestanden, waardoor er van verschillende snelheden genoten kan worden
  • Luchtdrukstimulatie, zodat de verschillende intensiteiten heerlijk aanvoelen op de huid
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Lelo Sona Luchtdruk Vibrator?

De Lelo Sona Luchtdruk Vibrator beschikt over een nieuwe techniek die 75% meer van je clitoris stimuleert voor meerdere orgasme per keer. Sona maakt gebruik van geluidsgolven en pulsen om de hele clitoris te stimuleren. Omdat het nooit direct contact met de clitoris hoeft te maken, kun je het overal gebruiken.

Dankzij het waterdichte siliconen design van de Lelo Sona kan je deze ook gebruiken in bad of onder de douche. Het zuigmondje van de Sona voelt fijn aan op de huid. In totaal kan je kiezen tussen 8 verschillende vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen.
 

Hoe laad ik de Lelo Sona Luchtdruk Vibrator?

Als de vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt.
 

Hoe houd ik de Lelo Sona Luchtdruk Vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Sona Luchtdruk Vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Sona Luchtdruk Vibrator op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Lelo Sona Luchtdruk Vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hiervan wordt een zakje meegeleverd. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten