♥ Black Friday Sale: 20 tot 70% korting op vibrators! ♥
Lelo Hex Condooms 12st
Categorie: Extra sterke condooms | 40 reviews

Lelo Hex Condooms 12st Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V003259
KleurDoorzichtig
MateriaalNatuurlijk Latex
Diameter5,4 cm
Merk Lelo
Categorieën Drogist   Condooms   Ultra dunne condooms   Extra sterke condooms  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Lelo Hex Condooms 12st Omschrijving

Met de Lelo Hex™ condooms haal je de meest innovatieve condooms ooit in huis. Perfecte pasvorm, zeer gevoelig en extreem veilig. Met dit pakketje van 12 stuks kan je voorlopig wel even vooruit.

Wat is Lelo Hex™

De Lelo Hex™ is een helemaal nieuw vormgegeven en ontwikkeld condoom van Lelo. Na 7 jaar onderzoek en ontwikkelen, is het condoom innovatief vormgegeven en gemaakt. Het condoom is zeer sterk, veilig en geeft een unieke realistische ervaring. De vernieuwde vorm van Hex, verbeterd de gevoeligheid en intimiteit van de seks voor beide partners.

Hoe werkt Lelo Hex™

Het Lelo Hex™ condoom is zo sterk, dun en gevoelig door de speciale zeshoekige structuur. Over het gehele condoom, zijn 350 van deze zeshoeken met elkaar verbonden. Deze structuur maakt het condoom zeer rekbaar waardoor deze voor iedere maat penis geschikt is.

Lelo Hex™ condoom scheurt niet

Naast de stevige en ergonomische pasvorm, zorgt de zeshoekige structuur voor misschien wel het belangrijkste bij een condoom: het scheurt niet. Het Lelo Hex™ condoom is dus het meest veilige condoom ooit gemaakt!

Lees hier de reviews van andere klanten

Lelo Hex Condooms 12st

Anderen bekeken ook