♥ Pak Jouw Black Friday Deal: tot 70% korting op VIBRATORS! ♥

Geribbelde siliconen cockring

Categorie: Cockringen | 51 reviews

Geribbelde siliconen cockring Kenmerken

Merk logo
Artikel nummer V003848
KleurPaars
MateriaalSiliconen
Diameter3,0 cm
Dikte0,6 cm
Merk Willie toys
Categorieën Sextoys   Voor hem   Cockringen  

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Geribbelde siliconen cockring Omschrijving

De paarse cockring is geribbeld en zeer rekbaar. De Cockring is dun en biedt daardoor extra draagcomfort en gebruiksgemak.

Cockring met gebruikscomfort

Zoals eerder genoemd, is de cockring zeer rekbaar. Dit komt doordat de cockring maar 0,6 cm dik is. De rekbaarheid zorgt ervoor dat de ring eenvoudig om de penis te bevestigen is. Het is zelfs mogelijk om de ring ook om het scrotum te plaatsen. Hierdoor biedt de cockring meerdere gebruiksmogelijkheden.

Ribbels op cockring

De ribbels op de cockring maken deze ring eveneens tot een gevarieerd exemplaar. Met de ribbels kan namelijk de clitoris gestimuleerd worden. Dit kan als de ring om de penis bevestigd is, maar ook tijdens het voorspel. Vouw de cockring dubbel en beweeg de ribbels langs de clitoris. De vrouw zal hierdoor een extra stimulatie ervaren.

Cockring gebruiken

Wij adviseren de cockring te gebruiken met een beetje glijmiddel op waterbasis. Met behulp van dit glijmiddel, kan de cockring gemakkelijk langs de penis glijden. Glijmiddel op waterbasis kan ook veilig gebruikt worden in combinatie met de cockring.

Lees hier de reviews van andere klanten

Geribbelde siliconen cockring