🌸 Voel de #lentekriebels! Tot -70% 🌸

Fleshlight Flight Aviator

Categorie: Masturbatie | 11 reviews

Productspecificaties

Productspecificaties

KleurDoorzichtig
MateriaalSuperskin
Lengte20 cm
Diameter2,5 cm (rekbaar)
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Fleshlight
Categorieën Sextoys   Voor hem   Masturbatie   Cadeaus tot 50 euro  
EAN 810476019488
Artikel nummer V009724
Toon meer Toon minder

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

De Fleshlight Flight Aviator is de nieuwste Fleshlight Flight masturbator met een speciale structuur. De Flight is een stuk smaller en compacter dan andere Fleshlights, waardoor deze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. De ingang van de Flight Aviator is in tegenstelling tot andere Fleshlights niet gevormd als een kunstvagina, maar heeft een ronde ´normale´ ingang ipv een geslachtsdeel.

 

De structuur van de Fleshlight Flight Aviator bestaat uit diverse ribbels en vernauwingen, die je al snel tot een hoogtepunt brengen. Aan het einde van deze Fleshlight zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren en de Felshlight stakker kunt maken. Draai de dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

Fleshlight Gebruiken

Je kan de Fleshlight opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshlight is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw fleshlight weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshlight weer als nieuw aan te laten voelen.

Wij adviseren om de Fleshlight Flight Aviator met glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten