Europe Magic Wand - Massager

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen230v Europese stekker
KleurWit / Blauw
MateriaalSiliconen
Lengte31cm (siliconen bol: 6cm)
Diameter6cm
Gewicht700 gram
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk Europe Magic Wand
Categorieën Sextoys   Vibrators   Wandvibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Best verkocht   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Grote vibrators   Sextoys voor koppels   Siliconen vibrators   Krachtige vibrators  
EAN 5711021010019
Artikelnummer V003250
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

De Europe Magic Wand bestaat al zo’n 40 jaar en was in eerste instantie bestemd als lichaams massager, maar is door zijn intense massages vooral bekend geworden als clitoris stimulator! De massager heeft 6 verschillende standen, hierdoor kun jij bepalen wat voor jou het beste voelt.

  • Intense clitorisstimulatie
  • 6 vibratiestanden waarmee jij jouw eigen climax bepaalt
  • Het elektriciteitssnoer is verlengd tot 236cm voor meer bewegingsvrijheid en extra spontaniteit
  • Bij ons geleverd met Europese stekker, waardoor jij direct aan de slag kunt!

Hoe werkt de Europe Wand Massager?

De massager maakt gebruik van de bol boven op de massager. Deze bol begint te vibreren zodra jij op de knoppen drukt. Door deze bol te plaatsen op het lichaam ervaar je te meest intense massages! De massager is op het gehele lichaam te gebruiken, maar voor de intiemste massages raden wij aan de massager op de clitoris te plaatsen. De Europe wand massager beschikt over 6 verschillende vibratiestanden die jij zelf kunt bedienen door middel van de twee knoppen.

Hoe bedien ik de Wand Massager?

De massager zal aangaan op het moment dat jij de + knop twee seconden ingedrukt houdt. Door opnieuw op de + knop te drukken zal de vibratiestand omhooggaan en door op de – knop te drukken gaat deze weer omlaag. Wanneer je klaar bent met de massager druk je de – knop in voor twee seconden en dan gaat de wandmassager weer uit.

Wij raden aan te beginnen met de eerste stand. Probeer daarna langzaam zelf uit wat voor jou het beste voelt en ga lekker experimenteren!

Hoe maak ik de Europe Magic Wandmassager schoon?

De wandmassager is schoon te maken door met een nat doekje met wat zachte zeep de kop van de massager te wassen. Zorg ervoor dat er geen water in de buurt komt van de stekker.  

Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Het is bij de Europe Magic Wand niet nodig om glijmiddel te gebruiken aangezien de toy niet ingebracht wordt. Wil jij toch gebruik maken van glijmiddel dan adviseren wij de wand massager met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten