⭐ Nu tot -73% in de Sale! ⭐

Augustus: Anale Seks Maand

Augustus staat de hele maand in het teken van anale seks. Ook wij, van Willie.nl, besteden ruimschoots aandacht aan deze bijzondere maand. Mocht je twijfelen om het een keer te proberen of heb je al meer ervaring met anale seks; Op verschillende manieren proberen we je te helpen. Zo hebben we speciale pagina's die je kunnen helpen bij het beginnen van anale seks. Maar ook pagina's die je kunnen inspireren om nieuwe dingen te proberen. Uiteraard zijn er ook speciale acties rondom anale sextoys. Kijk hieronder wat de anale seksmaand allemaal te bieden heeft.

Banner

Hoe maak je anale seks bespreekbaar?

Wil je eens anale seks proberen? Maak het eerst bespreekbaar met je partner. Hoe? Je leest er hier alles over.

Lees meer...
Banner

Eerste keer anale seks

Het voor de eerste keer hebben van anale seks is een spannende gebeurtenis. Met deze tips wordt ook de eerste keer een geweldige ervaring.

Lees meer...
Banner

Drie manieren om je partner anaal te stimuleren

Je partner anaal stimuleren kan op meerdere manieren. Lees hier onze favoriete manieren en inspireer jezelf én je partner.

Lees meer...

Bekijk verschillende Buttplugs:

Banner

Anaal voor hem: P-Spot stimulatie

De P-Spot is de nieuwe G-Spot! Lees hier hoe je deze geheime plek kunt vinden en stimuleren en beleef een orgasme zoals je nog nooit beleeft hebt.

Lees meer...
Banner

Vijf sextoys voor anale seks

Zoveel anaaltoys, je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we onze vijf favoriete anale sextoys op een rijtje gezet.

Lees meer...
Banner

Drie fijne standjes voor anale seks

Anale seks moet prettig en lekker zijn. Of het nou voor het eerst is of als je het al vaker hebt gedaan, deze standjes zijn een absolute aanrader.

Lees meer...

Prostaat Stimulators

Anaal Glijmiddel