Durex Ambassador veilig vrijen pakket

{{dealText}}

Productspecificaties

Merk Durex Willie toys
Categorieën Drogist   Condooms   Standaard condooms   Condooms per maat   Condooms per merk  
EAN 0
Artikel nummer V005695

Productomschrijving

Met dit pakket ben je helemaal veilig! Je ontvangt 1008 stuks van de Euroglyder condooms, 10 flesjes Willie Glijmiddel van 150ml en een chlamydia test. 

Met deze mega grootverpakking van de Euroglyder Condooms van Durex zit je nooit meer zonder condooms. Deze standaard condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en zijn voorzien glijmiddel op waterbasis en een opvangreservoir. 

De chlamydia test is een eenvoudig hulpmiddel om chlamydia op te sporen. Onbehandelde chlamydia kan leiden tot ernstige gevolgen zoals een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, infecties aan ogen, longen en keel, en onvruchtbaarheid. Deze test is enkel voor vrouwen en even betrouwbaar als een laboratorium test. Deze test is voorzien van een CE markering!

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten. Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten