❤️ Valentijn SALE! Tot wel 80% korting! ❤️

Durex Ambassador condooms 1000st & Safe glijmiddel veilig vrijen pakket

Productspecificaties

Productspecificaties

Merk Durex
Categorieën Drogist   Condooms   Standaard condooms  
EAN 0
Artikel nummer V005696
Toon meer Toon minder

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

Met dit pakket ben je helemaal veilig! Je ontvangt 1000 stuks van de Durex Ambassador condooms, 3 flesjes Safe Glijmiddel van 500ml, een chlamydia test en een gonorroe test. 

Met deze mega grootverpakking van de Ambassador Glyder Condooms van Durex zit je nooit meer zonder condooms. Deze standaard condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en zijn voorzien glijmiddel op waterbasis en een opvangreservoir. 

Deze gonorroe test is een eenvoudig hulpmiddel om chlamydia op te sporen. Onbehandelde chlamydia kan leiden tot ernstige gevolgen zoals een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, infecties aan ogen, longen en keel, en onvruchtbaarheid. Deze test is enkel voor vrouwen en even betrouwbaar als een laboratorium test. Deze test is voorzien van een CE markering!

Deze Gonorroe Test voor vrouwen is een betrouwbare test om snel een Gonorroe besmetting te ontdekken. Deze test is eenvoudig met een wattenstaafje uit te voeren.
Gonorroe is een soa en heeft een incubatietest van 10 dagen, kan ook zonder penetratie worden overgedragen en kan vervelende klachten veroorzaken.
Deze Gonorroe test is voor vrouwen, is even betrouwbaar als testen die in een laboratorium uitgevoerd worden en is voorzien van het CE0459 registratie nummer.

Safe glijmiddel op waterbasis is een glijmiddel van hoge kwaliteit dat niet plakt. Gebruik zoveel glijmiddel als gewenst, herhaal dit zovaak als je wilt en smeer dit op de penis of op de vagina. Geschikt in combinatie met latex condooms en sextoys. Safe glijmiddel op waterbasis plakt niet en is CE gekeurd. Inhoud: 500 ml

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten