Womanizer

Womanizer is een revolutionair seksspeeltje en de eerste met luchtdruk vibratie waarmee de clitoris op een bijzondere manier gestimuleerd wordt en voor 99,9% tot een orgasme komt. De meest bekende Womanizer is de Womanizer Premium. De luchtdruk vibrators van  Womanizer zijn revolutionaire sextoys voor vrouwen van de hoogste kwaliteit. Door middel van luchtdruk stimulatie wordt de clitoris bij de vrouw gestimuleerd. Hierdoor ontstaan er compleet nieuwe mogelijkheden om tot een overheerlijk orgasme te komen. Zelfs voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen zijn de producten van Womanizer een wondermiddel.

lees meer

Womanizer heeft als doel om hoge kwaliteit vibrators te maken die het leven van de vrouw verrijken. De producten van Womanizer zorgen voor een revolutionaire clitoris en luchdruk stimulatie bij vrouwen. Hierdoor ontstaan compleet nieuwe mogelijkheden om tot een heerlijk orgasme te komen.

In de eerste aflevering van Good Vibrations, het leukste seksspeeltjes programma van Nederland, beoordeelt een amateurpanel de onvolprezen Womanizer Pro. Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Womanizer kopen? De Womanizer wordt bij Willie.nl gratis verzonden!