Beppy Wet 4 Compleet Pakket (Klein)

{{dealText}}

Productspecificaties

Merk Safe Condooms ® Beppy tampons
Categorieën Drogist   Condooms per maat   Condooms per merk  
EAN 8718481241066
Artikelnummer V008415

Productomschrijving

Het Beppy Wet 4 Compleet Pakket (Klein) bestaat uit de Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (4 stuks) en de Just Safe Condooms standaar (36 stuks).

De  Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn gemakkelijk te gebruiken. Deze kleine sponsjes zonder koordje, zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort.

* Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedsmiddel.

De Just Safe Condooms zijn standaard condooms van het Nederlandse merk Safe. Het Just Safe Condoom is een anatomisch gevormd condoom voorzien van glijmiddel en voldoet aan de strengste Europese eisen! Dankzij de anatomische vorm past dit condoom perfect en is het een perfect fit condoom.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten