Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 100.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Black knight 25 cm dildo

Kees-Jan Hij is wat hard en bovenaan direct al groot en daardoor lastig in te brengen. Dat lukte uiteindelijk wel, maar geen tweede keer meer. Echt voor de liefhebber van groot.

Willie anaalplug (roze)

Experiment Heel leuk om een anaal plug er gratis bij te krijgen. Je kan geleidelijk opbouwen en bij elke bobbel word de diameter groter. Zuignap werkt goed.

Willie toycleaner

Reg De toycleaner die mijn partner en ik gebruiken is niet meer leverbaar. Op zoek naar een alternatief besloten deze te proberen. Is prima en maakt alles goed schoon.

Pincet tepelklemmen

Kratom Veel beter dan klungelen met een touwtje en knijpers! Die derde verbinding is erg handig. Met elk rukje een beetje pijn. Ik gebruik een penisring erbij.

Zwarte geribbelde cockring

Otis bevalt me zeer goed! Ik ontving hem bij mijn bestelling, gelijk een mooie gelegenheid de ring uit te proberen. Met een beetje glijmiddel schuift hij er makkelijk omheen, prima pasvorm! Ribbeltjes voelen prettig!

Multispeed G-spot vibrator

Sandra D er zit minder dan een kwartslag draai aan het uiteinde en dan is de 'dop eraf' (om batterijen te verwisselen). dit gebeurde ons dus meerdere keren tijdens een vrijpartij. niet zo handig dus maar opgelost met een tape-je. Verder fijn dat de intensiteit traploos verwisselbaar is! Als ik er zelf mee speel soms best lastig vasthouden met glibber handjes dus..

Willie anaal glijmiddel

Experiment Ik heb geen andere ervaringen. Maar het is goed spul. Glijd goed en ruikt niet. Prijs kwaliteit vind ik prima.

Lelo Tiani 3 Couples Massager

Hannes de Leeuw. Hij is gebruiksvriendelijk en doet het prima qua prijs/kwaliteit verhouding.

Anal Stick

Otis De bobbels voelen prettig, maar het materiaal is veel te hard!

Tenga Egg twister

Bjornyouandi Je kan het in prensipe maar 1x gebruiken en dan vind ik het wel heel duur maar wilde het toch een x uitproberen

Fleshlight Shower Mount

sexything stevig hulpstuk.voor optimaal stevige bevestiging ondergrond schoon en een beetje nat maken.

Willie bullet

Anoniem46 Batterij is helaas wel heel erg snel leeg na kort gebruik.