Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Satisfyer Men masturbator

Anoniem Het is net of je pik in een echte kut zit lekker geil.

Willie Vibrerend Eitje

Anoniem Het ding is niet duur maar waar het kabeltje het eitje ingaat. Daar zit ruimte waardoor deze eigenlijk niet geschikt is om inwendig te gebruiken. Voor de rest werkt ie goed.

Opblaasbare plug (small)

Anoniem Ze geven de totale maat aan, niet de inbrengbare. Deze is 8cm (het bolle deel) of 9cm als je tot de slang meet.

Satisfyer Pro 3 clitorisstimulator

Anoniem_41637 Was even uitzoeken hoe , maar mijn vrouw is heel erg blij echt een aanrader

Willie masturbator (groot)

Anoniem Bevalt erg goed! Manlief en ik vinden het een leuke toevoeging!!!

Satisfyer Men masturbator

Anoniem Wat zal ik zeggen, voelt erg lekker! Fijn om erbij te hebben!

Libido Forte (5 capsules)

Anoniem Zoals vele anderen twijfelde ik aan de werking van dit soort pillen, maar toch eens geprobeerd. Kort samengevat: de recensies kloppen. Deze pillen werken, en tot wel een uur of 10 na innemen. Je zou de dosering moeten kunnen halveren, maar het zijn capsules met poeder en geen tabletten. Wel wat prijzig. Viagra (op recept) werkt wat mij betreft nog een stuk beter, maar geeft mij serieuze hartkloppingen, dus dat doe ik niet meer. Dit is een goed alternatief, zonder bijwerkingen.

Boy In Blue realistische dildo

Anoniem_425265 mooie eikel, aardig realistich, de grootte valt wat tegen. Zuignap werkt niet altijd goed, vooral op natte ondergrond.

Satisfyer Pro Penguin New Generation

Theekopje Mij laten vertellen dat dit product helemaal fantastisch zou zijn, dit viel eerlijk gezegd een beetje tegen.. bij mij tenminste. Doet echter wel wat het moet doen!!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Een subtiel apparaat (het lijkt op een oorthermometer dus makkelijk mee te nemen en heeft niet de looks van een vibrator). Het geeft al snel een lekker orgasme. Het maakt weinig geluid. Draadloos is ook fijn. Qua hygiëne vind ik m niet ideaal maar de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch!! Ik ging bij de aankoop af op de positieve reviews, en ze klopten echt! Topproduct.

Hot Octopuss Jett

Anoniem_265562 Is een beetje "topzwaar". Iets verder naar beneden is 'ie top!

Satisfyer Pro 2 Next Gen pakket voor stellen

Anoniem Het enigste nadeel vind ik, dat de toy best wel wat geluid maakt bij hogere standjes, dit vind niet prettig aangezien ik niet alleen woon. Maar verder helemaal niet over te klagen. Gebruik hem met liefde en doet wat hij belooft. Heerlijk in gebruik.