Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Willie cockring set

Anoniem simpele ringen, werking nog onduidelijk, meer oefenen!!!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Een subtiel apparaat (het lijkt op een oorthermometer dus makkelijk mee te nemen en heeft niet de looks van een vibrator). Het geeft al snel een lekker orgasme. Het maakt weinig geluid. Draadloos is ook fijn. Qua hygiëne vind ik m niet ideaal maar de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch!! Ik ging bij de aankoop af op de positieve reviews, en ze klopten echt! Topproduct.

Opblaasbare plug (small)

Anoniem Ze geven de totale maat aan, niet de inbrengbare. Deze is 8cm (het bolle deel) of 9cm als je tot de slang meet.

Venicon voor vrouwen

Anoniem Werkt bij mij totaal niet,dan is het inclusief verzendkosten aardig aan de prijs om het te proberen,jammer maar helaas....

Satisfyer Pro Penguin Next Generation voordeelpakket

Anoniem Product geeft niet de beoogde vibraties die omschreven staat weinig tot geen trilling/ vibratie

Satisfyer Men masturbator

Anoniem Het is net of je pik in een echte kut zit lekker geil.

Libido Forte (5 capsules)

Anoniem Zoals vele anderen twijfelde ik aan de werking van dit soort pillen, maar toch eens geprobeerd. Kort samengevat: de recensies kloppen. Deze pillen werken, en tot wel een uur of 10 na innemen. Je zou de dosering moeten kunnen halveren, maar het zijn capsules met poeder en geen tabletten. Wel wat prijzig. Viagra (op recept) werkt wat mij betreft nog een stuk beter, maar geeft mij serieuze hartkloppingen, dus dat doe ik niet meer. Dit is een goed alternatief, zonder bijwerkingen.

Boy In Blue realistische dildo

Anoniem_425265 mooie eikel, aardig realistich, de grootte valt wat tegen. Zuignap werkt niet altijd goed, vooral op natte ondergrond.

Eves First Thruster duo vibrator

Creihde Hele fijne vibrator, goede stotende beweging. Niet heel veel verschil tussen de snelheden. Kleine knopjes om de snelheden te bedienen.

De Willie vibrator

198273 Kan vrij weinig maar is wel enorm goedkoop dus kan geen kwaad om gewoon eens te proberen en dat hebben we dus ook gedaan. Maakt veel geluid maar is over het algemeen positief ervaren

Willie anaal glijmiddel

Jortjee Goed glijmiddel voor anaal gebruik. Niks op aan te merken

We-Vibe Tango

Anoniem Heel klein (net iets groter dan een lippenstift) en een subtiele vorm (geen looks van vibrator) dus ideaal om in je tas mee te nemen. Ongelooflijk hoeveel kracht in zo'n kleine vibrator. Relatief duur maar mooi design, fijn materiaal, goed schoon te maken. Goed kwaliteitsproduct. Gaat lang mee voordat je opnieuw moet opladen.