Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Een subtiel apparaat (het lijkt op een oorthermometer dus makkelijk mee te nemen en heeft niet de looks van een vibrator). Het geeft al snel een lekker orgasme. Het maakt weinig geluid. Draadloos is ook fijn. Qua hygiëne vind ik m niet ideaal maar de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch!! Ik ging bij de aankoop af op de positieve reviews, en ze klopten echt! Topproduct.

Satisfyer Vibes Yummy Sunshine vibrator

Anoniem_150832 Makkelijk terug te vinden door gele kleur! Lekker ergonomisch opwindend vormgegeven. En ook nog eens flexibel en handzaam!

Hot Octopuss Jett

Anoniem_265562 Is een beetje "topzwaar". Iets verder naar beneden is 'ie top!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_309627 Heerlijk dat je de satisfyer zachter kan laten zuigen

Willie anaalplug set

Anoniem_425265 De rand zou veel breder moeten zijn, omdat met dit model je de dildo's niet in kunt houden.

Doxy Number 3 massage wand

Anoniem Wat een joekel zeg. Het heeft de grootte van een staafmixer en de looks van een microfoon. Het apparaat zorgt supersnel voor een orgasme, ongelooflijk! Onhandig dat ie niet snoerloos is maar het snoer is wel lang gelukkig.

Willie anaal glijmiddel

Jortjee Goed glijmiddel voor anaal gebruik. Niks op aan te merken

We-Vibe Tango

Anoniem Heel klein (net iets groter dan een lippenstift) en een subtiele vorm (geen looks van vibrator) dus ideaal om in je tas mee te nemen. Ongelooflijk hoeveel kracht in zo'n kleine vibrator. Relatief duur maar mooi design, fijn materiaal, goed schoon te maken. Goed kwaliteitsproduct. Gaat lang mee voordat je opnieuw moet opladen.

We-Vibe Jive voordeelpakket

Anoniem Het werkt alleen als het ingebracht is zoals op het plaatje en de telefoon ligt echt op me vagina anders verbreekt elke keer de verbinding, 3 meter bereik is alleen uitwendig helaas.

Zumio Spirotip S clitorisvibrator

Anoniem werkt prima alleen de knopjes op de zumio vindt ik niet praktisch

Libido Forte (5 capsules)

Anoniem Zoals vele anderen twijfelde ik aan de werking van dit soort pillen, maar toch eens geprobeerd. Kort samengevat: de recensies kloppen. Deze pillen werken, en tot wel een uur of 10 na innemen. Je zou de dosering moeten kunnen halveren, maar het zijn capsules met poeder en geen tabletten. Wel wat prijzig. Viagra (op recept) werkt wat mij betreft nog een stuk beter, maar geeft mij serieuze hartkloppingen, dus dat doe ik niet meer. Dit is een goed alternatief, zonder bijwerkingen.

Lelo Soraya Paars voordeelpakket

Anoniem Prijzig artikel na lange discussie met mezelf aangeschaft. Tot nu toe geen spijt van. In het begin is het even zoeken hoe hij precies werkt maar inmiddels al veel plezier aan beleefd!