Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 100.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Zwarte geribbelde cockring

JV01 Erg fijn in het gebruik. Gemakkelijk schoon te maken

Tenga Egg twister

Bjornyouandi Je kan het in prensipe maar 1x gebruiken en dan vind ik het wel heel duur maar wilde het toch een x uitproberen

Willie bullet

Sandra D ben niet zo heel erg van de tril apparaten voor cliorale stimulatie maar deze is fijn!

Willie bullet

JV01 Maakt erg veel herrie. Trilt voor mij persoonlijk te hard

Rek en strek cockring

Otis Niet ontevreden, maar ook niet geheel enthousiast! Ik zit er een beetje tussenin qua mening. Het is fijn en rekbaar materiaal, maar hij is bijvoorbeeld aan de dikke kant en hij zit behoorlijk strak! Maar misschien is het een kwestie van wennen!

Handige Harry

Nieuwsgierig.aagje Heerlijk om deepthroaten op te oefenen als beginner door de kromming.

Willie anaalplug (roze)

jens_ Prima plug, klein maar fijn :-) Materiaal heeft geen sterke geur en het zuignapje doet zijn werk. Oogt ietwat goedkoop, maar dat is natuurlijk ook het geval. Hij is de prijs zeker waard. Uitstekend voor beginners, als gevorderde ben je waarschijnlijk op zoek naar iets groters.

Willie bullet

Anoniem46 Batterij is helaas wel heel erg snel leeg na kort gebruik.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Do29 In een woord geweldig. Nu 2 weken in mijn bezit en dagelijks plezier van. Heeft 11 standen maar verder dan standje 4 kom ik niet! Groot voordeel, waterdicht! Ik zelf vind hem ook erg weinig geluid maken, zeker minder als de gemiddelde vibrator. Prijsje is ook erg leuk!

Willie anaal glijmiddel

Experiment Ik heb geen andere ervaringen. Maar het is goed spul. Glijd goed en ruikt niet. Prijs kwaliteit vind ik prima.

Purrfect anaal vibrator met 10 ritmes

Kratom De vorm, de soepelheid en het gewicht zijn zo lekker dat je hem ook nog kunt gebruiken als de batterijen op zijn. De vibraties zijn stevig en met leuke keuzemogelijkheid.

Clone-A-Willy Molding Powder zakje

Bbaass Handig als je bij het maken van de mal wat verkeerd deed of niet helemaal tevreden ben met het resultaat, een nieuw zakje van dit spul is namelijk een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe Clone-A-Willy kit.