Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!

Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

We-vibe Vector prostaatstimulator

Anoniem De dubbele tril functie geeft een extra stimulans en een super orgasme. De app maakt t handig als je samen boodschappen aan t doen bent en de vector af wilt laten gaan. Dit maakt het extra spannend. Makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik.

Magic Flesh Vibrator

Anoniem_76616 Ik vind hem niet zo zacht als de omschrijving deed vermoeden, maar hij trilt zeer fijn.

Willie anaalplug (roze)

Anoniem_159457 Vrouwtje en ik hadden het nog nooit geprobeerd, maar is toch zeker interessant om vaker te gebruiken. De plug was aan de zachte kant dus had een hele kleine angst dat die ook zou verdwijnen.

Svakom Vick anaalvibrator

Anoniem Erg fijn en prettig product. Dit is mijn eerste vibrerende P stimulator en is geweldig. Voor deze prijs zeker tevreden. De vibraties hadden misschien wat intenser mogen zijn, maar dit is persoonlijk.

Europe Magic Wand met 3 opzetstukken pakket

Anoniem Krijgt de klus geklaard Verschillende standen voor ultiem genot Ieder opzetstuk is een andere ervaring Maakt wel veel geluid Bedraad, niet persé negatief, wel iets om rekening mee te houden

Willie glijmiddel

Anoniem Soms mag het wat extra vochtig dan is Willie glijmiddel het beste wat te koop is.

Willie Toys Siliconen Vibrerend Eitje

Anoniem Dit eitje is echt een speeltje om samen met je partner te te genieten ga op pad en wacht af wat er gebeurd, ik ben nog nooit zo lekker in de trein gekomen wat een kleur kreeg ik toen ik een lichte grom niet kon onderdrukken

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_272431 Vol lof!! Helemaal leuk!! De verschillende standen maken het zeer afwisselend en kun je gebruiken in allerlei verschillende "moods". Ik 'wilnie' zonder Willie meer.

Willie Silicone Vibrerend Eitje pakket

Anoniem_159457 Vibrerend eitje miste een soort handleiding om deze op te laden. Op het eitje staat iets als "5V O DC" In dat gaatje in het midden moet je de oplader pluggen. Als het lijkt alsof je het fout doet, doe je het goed haha. Voor de rest Goede batterij en sterke trillingen. Qua standen die het heeft is het wel jammer dat je niet terug kunt gaan naar een stand. Je moet of door alle standen heen, of even uitzetten en dan opnieuw starten. Dit is net niet handig wanneer je "in the moment" bent.

Durex invisible condooms (10 stuks)

Anoniem Dit product van durex is daadwerkelijk onoverwinnelijk!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Rose123 Mooi design, veel verschillende snelheden, maar voor mij persoonlijk te heftig. Het voelt te gevoelig om echt fijn te zijn als ik eerlijk ben.

Rubberen anaalplug

Anoniem_316429 Door het rubber is hij lekker zacht, maar ook veel te flexibel. Voor het idee: als je hem verticaal neerzet op een horizontaal oppervlak, valt de plug zo'n beetje horizontaal neer. Dit is dusdanig flexibel dat hij zeer lastig in te brengen wordt, doordat het stukje tussen de plug en de zuignap de hele tijd doorbuigt. Voor mij is hij ook te groot en had hij uit meerdere bolletjes mogen bestaan.