Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!

Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Svakom Vick anaalvibrator

Anoniem Erg fijn en prettig product. Dit is mijn eerste vibrerende P stimulator en is geweldig. Voor deze prijs zeker tevreden. De vibraties hadden misschien wat intenser mogen zijn, maar dit is persoonlijk.

Boy In Blue realistische dildo

Anoniem Ruikt wat raar en plakt niet op een natte ondergrond maar het is een top model en ik ben er zeer tevreden mee! De grootte is ook perfect!

We-vibe Vector prostaatstimulator

Anoniem De dubbele tril functie geeft een extra stimulans en een super orgasme. De app maakt t handig als je samen boodschappen aan t doen bent en de vector af wilt laten gaan. Dit maakt het extra spannend. Makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik.

Magic Flesh Vibrator

Anoniem_76616 Ik vind hem niet zo zacht als de omschrijving deed vermoeden, maar hij trilt zeer fijn.

Krachtige vagina pomp

Anoniem Ondanks dat er op de site stond dat de pomp 15,6 cm was, valt hij erg groot uit. Hij vormt niet goed over de venusheuvel waardoor er valse lucht naar binnen komt. Doordat de schaal erg hard is kun je hem ook niet goed aandrukken. Deze is alleen geschikt voor mensen met veel (buik)vet.

Willie anaal glijmiddel

Anoniem_316429 Doet wat het moet doen. Deze variant speciaal voor anaal gebruik is wel een stuk klonteriger dan de gewone variant. Dit maakt het vrij lastig om te gebruiken op indien het oppervlak waarop deze wordt toegepast al wat vochtig is.

We-Vibe Unite

Anoniem Het is niet prettig om de We-Vibe samen te gebruiken. Na het inbrengen kan de penis er bij maar voelt niet prettig aan bij haar. En de We-Vibe blijft niet goed zitten tijdens het penetreren. De trilling is wel goed.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_272431 Vol lof!! Helemaal leuk!! De verschillende standen maken het zeer afwisselend en kun je gebruiken in allerlei verschillende "moods". Ik 'wilnie' zonder Willie meer.

FF vibrerende anale strap-on

Joy_Ride Echt een aanrader, leuk ook om andere dildo's er mee te gebruiken. Girlpower!

Willie Silicone Vibrerend Eitje pakket

Anoniem_159457 Vibrerend eitje miste een soort handleiding om deze op te laden. Op het eitje staat iets als "5V O DC" In dat gaatje in het midden moet je de oplader pluggen. Als het lijkt alsof je het fout doet, doe je het goed haha. Voor de rest Goede batterij en sterke trillingen. Qua standen die het heeft is het wel jammer dat je niet terug kunt gaan naar een stand. Je moet of door alle standen heen, of even uitzetten en dan opnieuw starten. Dit is net niet handig wanneer je "in the moment" bent.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Rose123 Mooi design, veel verschillende snelheden, maar voor mij persoonlijk te heftig. Het voelt te gevoelig om echt fijn te zijn als ik eerlijk ben.

Willie Toys Siliconen Vibrerend Eitje

Anoniem Dit eitje is echt een speeltje om samen met je partner te te genieten ga op pad en wacht af wat er gebeurd, ik ben nog nooit zo lekker in de trein gekomen wat een kleur kreeg ik toen ik een lichte grom niet kon onderdrukken