Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Anale douche

Anoniem_66136 werk erg gemakkelijk en met name met de dunne spuitmond

De Willie vibrator

198273 Kan vrij weinig maar is wel enorm goedkoop dus kan geen kwaad om gewoon eens te proberen en dat hebben we dus ook gedaan. Maakt veel geluid maar is over het algemeen positief ervaren

Zumio Spirotip S clitorisvibrator

Anoniem werkt prima alleen de knopjes op de zumio vindt ik niet praktisch

Satisfyer Pro Penguin Next Generation voordeelpakket

Anoniem Product geeft niet de beoogde vibraties die omschreven staat weinig tot geen trilling/ vibratie

Willie toycleaner

Creihde Makkelijk in gebruik maakt goed schoon. Even sprayen, afspoelen en drogen. Klaar. Heeft geen geur.

Satisfyer Pro Penguin New Generation

Theekopje Mij laten vertellen dat dit product helemaal fantastisch zou zijn, dit viel eerlijk gezegd een beetje tegen.. bij mij tenminste. Doet echter wel wat het moet doen!!

Libido Forte (5 capsules)

Anoniem Zoals vele anderen twijfelde ik aan de werking van dit soort pillen, maar toch eens geprobeerd. Kort samengevat: de recensies kloppen. Deze pillen werken, en tot wel een uur of 10 na innemen. Je zou de dosering moeten kunnen halveren, maar het zijn capsules met poeder en geen tabletten. Wel wat prijzig. Viagra (op recept) werkt wat mij betreft nog een stuk beter, maar geeft mij serieuze hartkloppingen, dus dat doe ik niet meer. Dit is een goed alternatief, zonder bijwerkingen.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_118886 ze vindt het geweldig,meerdere malen klaarkomen achter elkaar is geen probleem . maakt absoluut geen herrie makkelijk bedienbaar waterdicht

We-Vibe Jive voordeelpakket

Anoniem Het werkt alleen als het ingebracht is zoals op het plaatje en de telefoon ligt echt op me vagina anders verbreekt elke keer de verbinding, 3 meter bereik is alleen uitwendig helaas.

Boy In Blue realistische dildo

Anoniem_425265 mooie eikel, aardig realistich, de grootte valt wat tegen. Zuignap werkt niet altijd goed, vooral op natte ondergrond.

Eves First Thruster duo vibrator

Creihde Hele fijne vibrator, goede stotende beweging. Niet heel veel verschil tussen de snelheden. Kleine knopjes om de snelheden te bedienen.

Doxy Number 3 massage wand

Anoniem Wat een joekel zeg. Het heeft de grootte van een staafmixer en de looks van een microfoon. Het apparaat zorgt supersnel voor een orgasme, ongelooflijk! Onhandig dat ie niet snoerloos is maar het snoer is wel lang gelukkig.